Samsung RB31FERNDB – Combina frigorifica Full No Frost

sfatuitor b1

Combina frigorifică Samsung RB31FERNDB, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Negru este un produs electrocasnic de ultimă oră, foarte util și bun, care este absolut indispensabil în bucătăria dumneavoastră. Acest model impresionează de la o primă privire prin design-ul extrem de modern, printr-o culoare neagră care va da o notă de modernism și extravaganță casei dumneavoastră.

Samsung RB31FERNDBAcest model Samsung RB31FERNDB are un spațiu foarte încăpător dedicat  băuturilor pe care dumneavoastră le țineți în frigider având totodată un spațiu special pentru dozele de suc sau de bere.Aveți acum ocazia să introduceți mult mai ușor alimentele în frigider sau să le scoateți afară fără a fi nevoie să aveți parte de evenimente neplăcute precum spargerea unui borcan sau strivirea glazurii unui tort, asta datorită raftului cu glisare automată, care vă va ajuta foarte mult în acest sens.Acest produs dispune și de tehnologia ultraperformantă No frost care impiedică înghețul și formarea zăpezii în interiorul combinei frigorifice, de asemenea acest sistem asigură răcirea uniformă și menține alimentele proaspete și perisabile.

Lumina de tip LED din partea superioară a combinei va lumina în așa fel încât să vă ajute să găsiți mult mai bine alimentele dumneavoastră, nivelul de zgomot al acesteia este foarte redus de numai 39 db iar greutatea totală a combinei frigorifice este de 65 kg. Frigiderul combinei frigorifice Samsung RB31FERNDB are trei rafturi, un compartiment pentru legume, iar materialul din care sunt făcute rafturile este sticla seurizată.Acesta are suport pentru sticle, suporturi pentru ouă,și o tavă pentru gheață. Congelatorul este structurat în trei compartimente, dimensiunile combinei sunt de 185 x 59.5 x 66.8 cm, volumul congelatorului este de 98 litri, volumul frigiderului este de 212 litri, are un afișaj de tip LED, și dispune de următoarele funcții: are sistem de avertizare atunci când ușa este deschisă, și are un compresor Inverter Digital.În ceea ce privește consumul de energie electrică, combina frigorifică Samsung RB31FERNDB se află în clasa energetică de eficiență A+, asta însemnând că nu veți avea probleme cu factura de la energie, deoarece consumul de energie al combinei frigorifice este redus.

Combina frigorifică Samsung RB31FERNDB, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Negru, are un preț extraordinar de bun și este un produs deosebit de bun și de rezistent, care prin design-ul său modern va schimba imaginea bucătăriei dumneavoastră considerabil.Pentru cei care-și doresc păstrarea alimentelor și a preparatelor gătite în casă în cele  mai bune condiții, această combină frigorifică este achiziția potrivită.

sfatuitor

Combina frigorifică Samsung RB31FERNDB, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Negru este un produs electrocasnic de ultimă oră, foarte util și bun, care este absolut indispensabil în bucătăria dumneavoastră. Acest model impresionează de la o primă privire prin design-ul extrem de modern, printr-o culoare neagră care va da o notă de modernism și extravaganță casei dumneavoastră. Acest model Samsung RB31FERNDB are un spațiu foarte încăpător dedicat  băuturilor pe care dumneavoastră le ...
10 Scor Total
Samsung RB31FERNDB - O alegere de top

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDB, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Negru

Review
10
Evaluare Vizitatori: 4.38 (24 votes)
Samsung RB31FERNDB Combina frigorifica

Capacitate 310 l, Clasa A+, Full No Frost, Inaltime 185 cm, Culoarea Negru

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde Dan Ion Trica mai 29, 2015 at 7:22 pm

    Stie cineva unde se fabrica SAMSUNG RB31FERNDB?

Lasa un raspuns