Samsung RB31FERNDWW – Combina frigorifica Full No Frost cu sistem Multiflow

sfatuitor b1

Combina frigorifică Samsung RB31FERNDWW, 310 l, Clasa A+, No frost, H 185 cm, Alb, este un produs extrem de bun, din gama produselor electrocasnice de la Samsung.Acest brand foarte cunoscut fabrică produse electrocasnice din ce în ce mai bune și mai performante tocmai pentru a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor din întreaga lume.La o primă vedere această combină frigorifică de culoare albă, are un design foarte rafinat și elegant fapt ce va da o notă de eleganță și rafinament bucătăriei dumneavoastră.

Samsung RB31FERNDWWSeria Samsung RB31FERNDWW, dispune de sistemul No frost care impiedică înghețul și formarea zăpezii în interiorul combinei frigorifice, de asemenea acest sistem asigură răcirea uniformă și menține alimentele proaspete și perisabile. Lumina de tip LED din partea superioară a combinei va lumina în așa fel încât să vă ajute să găsiți mult mai bine alimentele dumneavoastră iar acum aveți ocazia să introduceți mult mai ușor alimentele în frigider sau să le scoateți afară fără a fi nevoie să aveți parte de evenimente neplăcute precum spargerea unui borcan sau strivirea glazurii unui tort, asta datorită raftului cu glisare automată, care vă va ajuta foarte mult în acest sens.

În ceea ce privește consumul de energie electrică, Samsung RB31FERNDWW se află în clasa energetică de eficiență A+, asta însemnând că nu veți avea probleme cu factura de la energie, deoarece consumul de energie al combinei frigorifice este redus. Combina frigorifică Samsung RB31FERNDWW are trei rafturi, un compartiment pentru legume, iar materialul din care sunt făcute rafturile este sticla.Aceasta are suporturi pentru ouă, o tavă pentru gheață, o greutate de 65 kg și emite un zgomot de 39 db.Congelatorul este structurat în trei compartimente, dimensiunile combinei sunt de 185 x 59.5 x 66.8 cm, volumul congelatorului este de 98 litri, volumul frigiderului este de 210 litri, are un afișaj de tip LED, și dispune de următoarele funcții: are sistem de avertizare atunci când ușa este deschisă, deține sistemul Multiflow și ar  un compresor Inverter Digital.

Combina frigorifică Samsung RB31FERNDWW, 310 l, Clasa A+, No frost, H 185 cm, Alb, este un produs de marcă, foarte bun, rezistent, cu un preț foarte accesibil, extrem de modern și de util în bucătăria dumneavoastră, de asemenea design-ul extrem de elegant va da un aer de modernism casei implicit bucătăriei dumneavoastră.

sfatuitor

Combina frigorifică Samsung RB31FERNDWW, 310 l, Clasa A+, No frost, H 185 cm, Alb, este un produs extrem de bun, din gama produselor electrocasnice de la Samsung.Acest brand foarte cunoscut fabrică produse electrocasnice din ce în ce mai bune și mai performante tocmai pentru a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor din întreaga lume.La o primă vedere această combină frigorifică de culoare albă, are un design foarte rafinat și elegant fapt ce va da o notă de eleganță și ...
10 Scor Total
Samsung RB31FERNDWW - O alegere excelenta

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDWW, 310 l, Clasa A+, No frost, H 185 cm, Alb

Review
10
Evaluare Vizitatori: 4.31 (24 votes)
Samsung RB31FERNDWW Combina frigorifica

Capacitate 310 l, Clasa A+, No frost, Inaltime 185 cm, Culoare Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde Viorel Bantuni iunie 23, 2015 at 10:21 pm

    Intradevar RB31FERNDWW este o combina frigorifica adevarata. O am de prin ianuarie si sunt multumit si eu si nevasta-mea de el

Lasa un raspuns