Samsung RT32FARADSP – Frigider Full No Frost

sfatuitor b1

Frigiderul Samsung RT32FARADSP, 322 l, Clasa A+, Full No Frost, H 171 cm, Argintiu, este un produs extraordinar din categoria produselor fabricate de cei de la Samsung care impresionează de fiecare dată cu produse electrocasnice de excepție pe care le putem achiziționa din magazinele de specialitate din întreaga lume. Acest frigider Samsung RT32FARADSP se află în clasa energetică de eficiență A+, asta însemnând că nu veți avea probleme cu factura de la energie, deoarece consumul de energie al frigiderului este redus.

Samsung RT32FARADSPAcest produs Samsung RT32FARADSP dispune de un sertar dedicat legumelor și fructelor care este proiectat în mod inteligent, având o garnitură care împiedică pierderea umidității, și dispune un ventilator care elimină surplusul de umiditate când va fi  cazul astfel încât veți păstra fructele și legumele în cele mai bune condiții.Sistemul de protecție împotriva bacteriilor utilizează un sistem de ventilație interior care trece aerul printr-un filtru de sterilizare, astfel alimentele dumneavoastră vor fi ferite de bacterii. Aveți acum ocazia să introduceți mult mai ușor alimentele în frigider sau să le scoateți afară fără a fi nevoie să aveți parte de evenimente neplăcute precum spargerea unui borcan sau strivirea glazurii unui tort, asta datorită raftului cu glisare automată, care vă va ajuta foarte mult în acest sens.

Congelatorul este structurat într-un singur raft din plastic iar frigiderul este structurat în trei compartimente, are trei suporturi în interiorul ușii, are suport pentru ouă și dispune de un compartiment pentru legume și fructe. Frigiderul Samsung RT32FARADSP are iluminare interioară de tip LED, este pe culoarea argintie, are dimensiuni de 171 x 60 x 67.1 cm, are un volum al congelatorului de 72 litri, un volum al răcitorului de 250 și un volum total de 322 litri. Această frigider dispune de sistemul Full No frost care impiedică înghețul și formarea zăpezii în interior, de asemenea acest sistem asigură răcirea uniformă și menține alimentele proaspete și perisabile.

Frigiderul Samsung RT32FARADSP, 322 l, Clasa A+, Full No Frost, H 171 cm, Argintiu, Argintiu, are un design deosebit de modern, cu un aspect foarte plăcut care va schimba total imaginea bucătăriei dumneavoastră dându-i o notă de rafinament. Acest produs se găsește în magazine la un preț foarte bun, având calități superioare de păstrare a alimentelor, de asemenea acest frigider ar trebui să fie nelipsit din casa dumneavoastră, tocmai pentru a îmbunătăți confortul în bucătăria dumneavoastră.

sfatuitor

Frigiderul Samsung RT32FARADSP, 322 l, Clasa A+, Full No Frost, H 171 cm, Argintiu, este un produs extraordinar din categoria produselor fabricate de cei de la Samsung care impresionează de fiecare dată cu produse electrocasnice de excepție pe care le putem achiziționa din magazinele de specialitate din întreaga lume. Acest frigider Samsung RT32FARADSP se află în clasa energetică de eficiență A+, asta însemnând că nu veți avea probleme cu factura de la energie, deoarece consumul de energie ...
9.5 Scor Total
Samsung RT32FARADSP - O alegere de top

Frigider Samsung RT32FARADSP, 322 l, Clasa A+, Full No Frost, H 171 cm, Argintiu

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.34 (24 votes)
Samsung RT32FARADSP - Frigider

Capacitate 322 l, Clasa A+, Full No Frost, Inaltime 171 cm, Argintiu

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
3 Comentarii
 1. Raspunde Andrei iunie 20, 2015 at 10:11 am

  Ce bine ca am luat Samsungul asta RT32FARADSP la un super pret. Mi se pare foarte tare cum are rotile pe spate si poate fi manevrat super usor.
  Recomand!

  • Raspunde Anastasei Simona iunie 25, 2015 at 1:19 pm

   Andrei, ti se pare ca raceste bine? pe langa faptul ca e manevrabil, performatele cum ti se par? Vreau si eu sa cumpar acest samsung si de asta te intreb

   • Raspunde Andrei iunie 25, 2015 at 3:20 pm

    FOARTE BUN! daca am scris ca il recomand…

Lasa un raspuns