Samsung RT38FEAADSP – Frigider Full No Frost

sfatuitor b1

Frigiderul Samsung RT38FEAADSP, 385 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu, este un produs extraordinar de bun și de căutat pe piața electrocasnicelor din întreaga lume.Producătorul Samsung este deja celebru prin produsele de excepție pe care le fabrică și le distribuie în magazinele de specialitate din țara noastră.Acesta dispune de calități de păstrare a alimentelor deosebit de bune și de eficiente. Samsung RT38FEAADSP, se află în clasa energetică de eficiență A+, asta însemnând că nu veți avea probleme cu factura de la energie, deoarece consumul de energie al frigiderului este redus.

Samsung RT38FEAADSPAcest produs dispune de un sertar dedicat legumelor și fructelor care este proiectat în mod inteligent, având o garnitură care împiedică pierderea umidității, și dispune un ventilator care elimină surplusul de umiditate când va fi  cazul astfel încât veți păstra fructele și legumele în cele mai bune condiții. Sistemul de protecție împotriva bacteriilor al frigiderului Samsung RT38FEAADSP  utilizează un sistem de ventilație interior care trece aerul printr-un filtru de sterilizare, astfel alimentele dumneavoastră vor fi ferite de bacterii. Aveți acum ocazia să introduceți mult mai ușor alimentele în frigider sau să le scoateți afară fără a fi nevoie să aveți parte de evenimente neplăcute precum spargerea unui borcan sau strivirea glazurii unui tort, asta datorită raftului cu glisare automată, care vă va ajuta foarte mult în acest sens.

De asemenea acest produs Samsung RT38FEAADSP, dispune de un dozator cu apă de 4.5 litri aflat pe ușa frigiderului, care vă va permite să beți un pahar cu apă direct de la rece, are un nivel de zgomot deosebit de scăzut, iar datorită modului de racire rapidă veți reuși să răciți mult mai repede o băutură sau un aliment atunci când aveți musafiri sau invitați la masă.

Congelatorul este structurat într-un singur raft din plastic iar frigiderul este structurat în trei compartimente, are trei suporturi în interiorul ușii, are suport pentru ouă și dispune de un compartiment pentru legume și fructe. Frigiderul are iluminare interioară de tip LED, este pe culoarea argintie, are dimensiuni de 178.2 x 67.5 x 66.5, are un volum al congelatorului de 87 litri, un volum al răcitorului de 298 și un volum total de 385 litri.

Frigiderul Samsung RT38FEAADSP, 385 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu, are un design deosebit de modern, cu un aspect foarte plăcut care va schimba total imaginea bucătăriei dumneavoastră dându-i o notă de rafinament.La un preț foarte bun și având calități superioare de păstrare a alimentelor , acest produs ar trebui să fie nelipsit din casa dumneavoastră.

sfatuitor

Frigiderul Samsung RT38FEAADSP, 385 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu, este un produs extraordinar de bun și de căutat pe piața electrocasnicelor din întreaga lume.Producătorul Samsung este deja celebru prin produsele de excepție pe care le fabrică și le distribuie în magazinele de specialitate din țara noastră.Acesta dispune de calități de păstrare a alimentelor deosebit de bune și de eficiente. Samsung RT38FEAADSP, se află în clasa energetică de eficiență A+, asta însemnând ...
9.5 Scor Total
Samsung RT38FEAADSP - O alegere de top

Frigider Samsung RT38FEAADSP, 385 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.48 (22 votes)
Samsung RT38FEAADSP - Frigider

Capacitate 385 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde Florian mai 26, 2015 at 1:36 am

    Dozatorul de apa se afla in frigider nu pe usa

Lasa un raspuns