Samsung WF60F4E0N2W – Masina de spalat rufe slim

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe Slim Samsung WF60F4E0N2W, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb, este un produs de marcă al firmei Samsung care fabrică mașini de spălat din ce în ce mai capabile și rezistente, având calități și funcții extraordinare tocmai pentru a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor. Seria Samsung WF60F4E0N2W, beneficiază de un tip de încărcare frontal, are o capacitate de 6 kg, un tip de afișaj LED, are o putere de centrifugare de 1200 rpm și este un model slim, fapt ce vă va permite incorporarea mașinii dumneavoastră într-un spațiu mai îngust sau mai mic.

Samsung WF60F4E0N2WFuncțiile de care dispune mașina de spălat sunt: existența unui sistem de siguranță, funcția de Autodiagnosticare, Sistem detectare spumă, Sistem siguranța împotriva copiilor, Informații display și Programare intârziată a spălării.Consumul anual de apă este de 8580 l, dimensiunile mașinii sunt de 85 x 60 x 40 cm, are o greutate de 55 kg, un zgomot la centrifugare de 74 db și folosește tehnologiile Diamond Drum și Ceramic Heater.În ceea ce privește programele mașinii de spălat Samsung WF60F4E0N2W, acestea sunt unele foarte eficiente și anume: Program rapid, Program bumbac, Program sintetice, Program spălare manuală și un Program Baby dedicat hainelor pentru bebeluși.

De asemenea funcția Memo Ultimul Program, vă va ajuta atunci când veți spăla mai multe încărcături de haine ne mai fiind necesar să setați de fiecare dată programul de spălare deoarece mașina va face setarea în mod automat. Funcția de Autodiagnosticare va face ca mașina de spălat rufe Samsung WF60F4E0N2W, să detecteze singură eventualele defecțiuni aflate în stadiu incipient, pe care le veți putea rezolva cu ajutorul unui smarth phone cu scanare cu LED-uri. Mașina se încadrează în clasa de eficiență A+ ceea ce înseamnă că va avea un consum mic de energie, astfel veți putea să o folosiți fără grijă și preocupare față de factura de la energia electrică.

Mașina de spălat rufe Slim Samsung WF60F4E0N2W, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb, are un design extrem de elegant, rafinat, cu o fațadă ușor curbată care va oferi casei dumneavoastră un aspect plăcut și modern, de asemenea prețul foarte accesibil al acesteia dar și calitățile extraordinare pe care le deține fac acest produs să fie achiziția ideală care nu ar trebui să lipsească din casa dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe Slim Samsung WF60F4E0N2W, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb, este un produs de marcă al firmei Samsung care fabrică mașini de spălat din ce în ce mai capabile și rezistente, având calități și funcții extraordinare tocmai pentru a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor. Seria Samsung WF60F4E0N2W, beneficiază de un tip de încărcare frontal, are o capacitate de 6 kg, un tip de afișaj LED, are o putere de centrifugare de 1200 rpm și este un model slim, fapt ce vă ...
9.5 Scor Total
Samsung WF60F4E0N2W - O alegere de top

Masina de spalat rufe Slim Samsung WF60F4E0N2W, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.52 (20 votes)
Samsung WF60F4E0N2W Masina de spalat rufe

Slim, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb

 

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns