Samsung WF60F4E0W2W Eco Bubble – Masina de spalat rufe slim

sfatuitor b1
Mașina de spălat rufe Slim Samsung WF60F4E0W2W Eco Bubble , 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb, este un produs de marcă al brandului Samsung care impresionează prin calități, funcții și programe deosebite. În ceea ce privește design-ul acesteia, este unul extrem de permisiv, mașina fiind un model silm, astfel veți putea cu ușurință să incorporați mașina într-un spațiu mai mic. Programele mașinii de spălat Samsung WF60F4E0W2W Eco Bubble  sunt unele foarte eficiente, benefice și anume: Program rapid, Program prespălare, Program bumbac, Program Jeans, Program lână, Program sintetice, Program consum redus energie, Program spălare manuală, Program Sport și Program Baby dedicat hainelor pentru bebeluși.Mașina se încadrează în clasa de eficiență A++ ceea ce înseamnă că va avea un consum mic de energie, astfel veți putea să o folosiți fără grijă și preocupare față de factura de la energia electrică.

Samsung WF60F4E0W2W Eco BubbleFuncțiile de care dispune mașina de spălat sunt: existența unui selector de centrifugare, Filtru auto-curățare, Autodiagnosticare, Control supraîncălzire, Sistem detectare spumă, Sistem siguranța împotriva copiilor, Informații display și Programare intârziată a spălării.Consumul anual de apă este de 8580 l, dimensiunile mașinii sunt de 85 x 60 x 40 cm, are o greutate de 55 kg, un zgomot la centrifugare de 74 db și folosește tehnologiile Diamond Drum și Ceramic Heater.Funcția de Autodiagnosticare va face ca mașina de spălat rufe Samsung WF60F4E0W2W Eco Bubble , să detecteze singură eventualele defecțiuni pe care le veți putea rezolva cu ajutorul unui smarth phone cu scanare de LED-uri.

De asemenea beneficiază de un tip de încărcare frontal, are o capacitate de 6 kg, un tip de afișaj LED și este un model slim, fapt ce vă va permite incorporarea mașinei dumneavoastră într-un spațiu mai îngust sau mai mic.În ceea ce privește programele speciale, aceasta beneficiază de un Program pentru spălare rapidă prin care veți putea spăla o încărcătură în numai 15 minute, de asemenea funcția Memo Ultimul Program, vă va ajuta atunci când veți spăla mai multe încărcături de haine și nu va mai fi necesar să setați de fiecare dată programul de spălare deoarece mașina va face setarea în mod automat.

Mașina de spălat rufe Slim Samsung WF60F4E0W2W Eco Bubble , 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb este un produs electrocasnic extrem de bun și de eficient casei dumneavoastră, creat tocmai pentru a vă ușura cât mai mult munca dumneavoastră.Cu un design extrem de elegant care vă va permite incorporarea mașinii într-un spațiu mai îngust, la un preț foarte mic și accesibil tuturor, este un produs care nu ar trebui să lipsească din casa dumneavoastră.
sfatuitor

Mașina de spălat rufe Slim Samsung WF60F4E0W2W Eco Bubble , 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb, este un produs de marcă al brandului Samsung care impresionează prin calități, funcții și programe deosebite. În ceea ce privește design-ul acesteia, este unul extrem de permisiv, mașina fiind un model silm, astfel veți putea cu ușurință să incorporați mașina într-un spațiu mai mic. Programele mașinii de spălat Samsung WF60F4E0W2W Eco Bubble  sunt unele foarte eficiente, benefice și anume: Program ...
9.5 Scor Total
Samsung WF60F4E0W2W - O alegere de top

Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.55 (20 votes)
Samsung WF60F4E0W2W Masina de spalat rufe

Slim, Eco Bubble, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns