Samsung WF60F4E5W2X – Masina de spalat rufe slim

sfatuitor b1
Mașina de spălat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Inox, , este un produs de marcă al firmei Samsung care fabrică mașini de spălat din ce în ce mai capabile și rezistente, având calități și funcții extraordinare.Seria Samsung WF60F4E5W2X, beneficiază de un tip de încărcare frontal, are o capacitate de 6 kg, un tip de afișaj LED și este un model slim, fapt ce vă va permite incorporarea mașinei dumneavoastră într-un spațiu mai îngust sau mai mic. Tehnologia revoluționară Eco Bubble, va amesteca detergentul cu aer și cu apă înainte de începerea ciclului de spălare generând o spumă mult mai puternică decât detergentul concetrat. Funcția de Autodiagnosticare va face ca mașina de spălat rufe Samsung WF60F4E5W2X, să detecteze singură eventualele defecțiuni pe care le veți putea rezolva cu ajutorul unui smarth phone cu scanare de LED-uri.

Samsung WF60F4E5W2XÎn ceea ce privește programele speciale, aceasta beneficiază de un Program pentru spălare rapidă prin care veți putea spăla o încărcătură în numai 15 minute, de asemenea funcția Memo Ultimul Program, vă va ajuta atunci când veți spăla mai multe încărcături de haine și nu va mai fi necesar să setați de fiecare dată programul de spălare deoarece mașina va face setarea în mod automat.De asemenea Funcția ceramic Plus, va aduce o acoperire specială anticalcar și care va preveni depunerile de calcar și apă dură.

Programele mașinii de spălat sunt unele foarte eficiente, benefice și anume:Program rapid, Program prespălare, Program bumbac, Program Jeans, Program lână, Program sintetice, Program consum redus energie, Program spălare manuală, Program Sport și Program Baby dedicat hainelor pentru bebeluși.Mașina se încadrează în clasa de eficiență A++ ceea ce înseamnă că va avea un consum mic de energie, astfel veți putea să o folosiți fără grijă și preocupare față de factura de la energia electrică. Funcțiile de care dispune mașina de spălat Samsung WF60F4E5W2X sunt: existența unui selector de centrifugare, Filtru auto-curățare, Autodiagnosticare, Control supraîncălzire, Sistem detectare spumă, Sistem siguranța împotriva copiilor, Informații display și Programare intârziată a spălării.Consumul anual de apă este de 8580 l, dimensiunile mașinii sunt de 85 x 60 x 40 cm, are o greutate de 55 kg, un zgomot la centrifugare de 71 db și folosește tehnologiile Diamond Drum și Ceramic Heater. Puterea de centrifugare a acesteia este de 1200 rpm, materialul din care este făcută este inoxul, având o culoare extrem de modernă, care va da o notă aparte bucătăriei și băii dumneavoastră.

Mașina de spălat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, are un preț deosebit de bun și accesibil, dispune de calități excepționale care fac acest produs să fie o achiziție de viitor pentru casa dumneavoastră.
sfatuitor

Mașina de spălat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Inox, , este un produs de marcă al firmei Samsung care fabrică mașini de spălat din ce în ce mai capabile și rezistente, având calități și funcții extraordinare.Seria Samsung WF60F4E5W2X, beneficiază de un tip de încărcare frontal, are o capacitate de 6 kg, un tip de afișaj LED și este un model slim, fapt ce vă va permite incorporarea mașinei dumneavoastră într-un spațiu mai îngust sau mai mic. Tehnologia revoluționară ...
9 Scor Total
Samsung WF60F4E5W2X - O alegere ideala

Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.53 (22 votes)
Samsung WF60F4E5W2X Masina de spalat rufe

Slim, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns