Sharp LC42LE771 – Televizorul cu o imagine deosebita

sfatuitor b1Televizorul Smart 3D LED Sharp LC42LE771, 106 cm, Full HD, se numără printre produsele electronice create de firma  Sharp, și este un televizor extrem de deștept care vă oferă posibilități tehnice deosebite, și care prin design –ul său vă va imbunătăți considerabil imaginea linving – ului dumneavoastră.

Ecranul televizorului Sharp LC42LE771, folosește tehnologia de tip LED care se dovedește a fi una extrem de bună și de benefică, datorită faptului că ecranele de tip LED, indiferent cât de mari ar fi, consumă puțină energie electrică.  Are o diagonală de 106 cm și un tip de redare Full HD care vă aduce acum o rezoluție mult mai mare, o imagine mult mai clară, mult mai calitativă, cu o calitate net superioară celorlalte televizoare.  Pentru cei care sunt pasionați de filmele de acțiune, sau de emisiuni sportive, acesta folosește tehnologia  Active Motion 300 Hz, care va face ca toate imaginile dumneavoastră  aflate în mișcare să devină mai clare, mai precise,  mai cursive, mai vibrante și cât mai aproape de realitate.

Sharp LC42LE771Aveți  ocazia prin intermediul  HDM –ului , să aveți acces la tot conținutul multimedia al dispozitivelor mobile din casa dumneavoastră,  direct pe ecranul televizorului Smart 3D LED Sharp LC42LE771, iar cu un simplu memory stick conectat prin USB  veți putea accesa direct pe ecranul televizorului, poze, filme, și muzica dumneavoastră preferată. Televizorul deține aplicația mobile  Sharp Smart Remote, care va permite telefonului dumneavoastră să fie folosit pe  post de telecomandă pentru televizor, iar prin funcția Miracast, veți putea să va jucați jocurile de pe telefon și de pe tabletă, direct pe ecranul televizorului.

Televizorul Smart 3D LED Sharp LC42LE771 permite următoarele conexiuni : HDMI, SCART, AV In, Slot CI+D-SUB, și deține patru porturi HDMI, două porturi scart, o intrare componet, două intrari USB,  intrae PC  și ieșire audio digitală. Are un tuner digital DVB-T/T2/C, posibilitatea redării video,  un player multimedia integrat,  și beneficiază de diferite aplicații și funcții: AQUOS NET+TeleText 1000 pagini, EPG 7 zile, Servicii VOD Premium, PVR Ready, Miracast, Remote App, DLNA, Audio Return Channel, CEC standard și HbbTV. În ceea ce privește imaginea acesta are o rezoluție de 1920×1080, luminozitate de 300cd/mp, un aspect al imaginii 16:9, și calități superioare de imagine, Active Motion 300, Tehnologie panou RGB, Procesare color panou: 8 biti iar acesta deține o  lumină  de fundal care va elimina sacadarea din timpul  vizionării unui film.  Smart Tv –ul are 14.5 kilograme, dimensiuni de 957 x 605 x 220 mm, și un consum de numai 49 W, fapt ce nu vă va face să vă preocupați de factura de la energia electrică.

Televizorul Smart 3D LED Sharp LC42LE771, 106 cm, Full HD este un televizor inteligent, extrem de rafinat, cu un design impunător care îmbină tehnologii de ultimă oră și vă oferă oportunitatea de a vă petrece timpul liber într –un mod relaxant și creativ.  Pentru cei care își doresc un televizor foarte bun pentru sufragerie, sau pentru alte camere  din casă , la un preț extrem de accesibil, acesta reprezintă o alegere foarte bună care nu vă va dezamăgi așteptările din viitor.

sfatuitor

Televizorul Smart 3D LED Sharp LC42LE771, 106 cm, Full HD, se numără printre produsele electronice create de firma  Sharp, și este un televizor extrem de deștept care vă oferă posibilități tehnice deosebite, și care prin design –ul său vă va imbunătăți considerabil imaginea linving - ului dumneavoastră. Ecranul televizorului Sharp LC42LE771, folosește tehnologia de tip LED care se dovedește a fi una extrem de bună și de benefică, datorită faptului că ecranele de tip LED, indiferent cât de ...
9.5 Scor Total
Televizorul cu o imagine deosebita

Televizor Smart 3D LED Sharp LC42LE771

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.45 (10 votes)
Sharp LC42LE771Televizor

Smart, 3D, LED, 106 cm, Full HD

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns