Sony 32W706 – Un Smart TV care merita achizitionat

sfatuitor b1Televizorul Smart LED Sony 32W706, 80cm, Full HD, este un produs de marcă al brandului Sony, fiind un televizor extrem de destept și  cu capacități tehnice deosebite. Firma Sony aduce inovații în design – ul televizioarelor pe care le crează,  tehnologii de ultimă oră dar și prețuri foarte accesibile tuturor celor care își doresc un televizor de ultimă generație.

Televizorul Smart LED Sony 32W706 se remarcă în primul rând prin tipul de redare Full HD care aduce o rezoluție foarte mare, o imagine extrem de clară, de calitativă, care va face o plăcere din vizionarea unui film sau a unui meci de fotbal, sau a emisiunii preferate. Jocurile pe acest televizor vor fi mai captivante și mai interesante, tot datorită redării Full HD, iar  videoclipurile vizionate pe Youtube vor avea o imagine imbunătățită și un zgomot de imagine foarte redus. Veți putea de asemenea conecta dispozitivele mobile ale casei, telefonul, tableta, laptopul prin USB la televizor și implicit veți putea să vizionați poze și filme direct pe ecranul televizorului. Funcția Clear Audio, va regla foarte fin sunetul televizorului, din timpul vizionării unui film, astfel  toate sunetele vor fi evidențiate și efectul surround – ului va fi imbunătățit considerabil.

Sony 32W706Televizorul Smart LED Sony 32W706 are o diagonală de 80 cm, o rezoluție de 1920 x 1080, un aspect al imaginii de 16:9 și posedă diverse calități de imagine precum: Face Area Detection, LED Motion Mode, Intelligent Picture, Optimizer, X-Reality PRO, Motionflow XR 200 Hz, Frame Blinking, Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema, Tehnologie Live Colour, Deep Colour, Deep Color și Intelligent MPEG Noise Reduction.  Acesta are un tuner digital DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2, posibilitatea redării  video, un player multimedia integrat, un sistem audio Down Firing și alte calități superioare de sunet, Clear Phase Speaker, Signal-to-Sound Architecture, Reflector, Digital Out Format, Sound Enhancer, S-Master, S-Force, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse și Sound Booster.

Acesta deține patru porturi HDMI, o intrare scart, o intrare component, o intrare video composite, ieșire audio digitală, două porturi USB 2.0, are dimensiuni de 729 x 433 x 64 mm, are o greutate de 7.9 kilograme  având un consum de 39 W. De asemenea  televizorul  Smart LED Sony 32W706 beneficiază de diferite funcții și aplicații și anume: TeleText 2000 pagini, Audio Return Channel, InstaPort™, Hotel Mode Skype Ready, WiFi Direct, Sony Entertainment Network, Opera Apps (System), Seamless Streaming One-touch mirroring, Allshare (Screen Mirroring), TV SideView™, Social Viewing, Opera browser, DLNA și BRAVIA Sync.

Televizorul Smart LED Sony 32W706, 80cm, Full HD, reprezintă alegerea cea mai bună pentru dumneavoastră. Printr – un design deosebit, o calitate superioară, un preț accesibil și o multitudine de funcții și aplicații, acesta este un televizor care merită să-l achiziționat pentru casa dumneavoastră.
sfatuitor

Sony 32W706

Televizor Smart, LED, 80 cm, Full HD

Televizorul Smart LED Sony 32W706, 80cm, Full HD, este un produs de marcă al brandului Sony, fiind un televizor extrem de destept și  cu capacități tehnice deosebite. Firma Sony aduce inovații în design – ul televizioarelor pe care le crează,  tehnologii de ultimă oră dar și prețuri foarte accesibile tuturor celor care își doresc un televizor de ultimă generație. Televizorul Smart LED Sony 32W706 se remarcă în primul rând prin tipul de redare Full HD care aduce o rezoluție foarte mare, o ...
9.5 Scor Total
Un Smart TV care merita

Televizor Smart LED Sony 32W706, 80cm, Full HD

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 3.3 (2 votes)

Sony 32W706 - Televizor LED

Smart TV, 80 cm, Full HD, LED Motion Mode

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns