Star-Light 32DM1000 – Televizor LED ultra-slim foarte convenabil

sfatuitor b1Televizorul LED Star-Light 32DM1000, 80 cm, HD, un produs marca Star-Light, este un televizor care se pliază în totalitate cerințelor pieței , acesta fiind un televizor,  ultra-slim, cu posibilități tehnice conforme cu tehnologia modernă, simplu de montat și de folosit.

Cu toate că este un produs nou în categoria televizoarelor de tip LED, acesta beneficiază de toate facilitățile acestei  tehnologii extrem de utilizate de către toate companiile producătoare de produse electronice implicit de către cei de la Star-Light.

Star-light 32DM1000Așadar la un preț extrem de rezonabil și permisiv pentru toate buzunarele, acest produs supune atenției noastre capacități deosebite în ceea ce privește redarea imaginii, având o rezoluție bună de 1366 x 768 , un contrast al imaginii deosebit de bun, o redare precisă  și clară a imaginilor, în cadrul unui diagonale a ecranului de 80 cm, ceea ce permite privitorului  să vizualizeze imagini cât mai apropiate de dimensiunea lor reală.

Acest a dispune de calitatea HD a ecranului de tip LED, și astfel impresionează prin claritatea imaginilor, prin păstrarea autenticității culorilor,  prin definirea unor imagini cât mai precise. Prin intermediul intrărilor HDMI și USB, vom putea conecta  orice  dispozitiv mobil la televizor, și astfel vom putea vizualiza: filme direct de pe un memory Stick, poze din telefon,  putem asculta muzica din telefonul nostru, și ne putem bucura de imaginile făcute alături de cei dragi urmărindu-le  într-o dimensiune mult mai mare și mai clară decât  pe telefon.

Televizorul deține specificații tehnice foarte bune și caracteristici  generale deosebite și anume: are un Tuner Digital de tip DVB-T/C, un player multimedia integrat, o luminozitate de 250 cd/mp,  un aspect al imaginii de 16:9, caracteristici superioare de imagine, Comb Filter 3D, Digital Noise Reduction,  un unghi de vizibilitate de 178 / 178, dimensiuni de 737 x 437.7 x 82 mm, caracteristici speciale  PVR via USB for DTV, EPG, Sleep Timer, Teletext, conexiuni de tip HDMI, Scart, D-Sub, Slot CI+1 x Jack 3.5 mm și  1 x PC Audio in. De asemenea televizorul beneficiază de o intrare USB 2.0, o intrare component, o intrare scart(RGB) , trei porturi HDMI, și o intrare PC. În ceea ce privește consumul de energie, putem spune că este un televizor foarte util și bun, deoarece consumă doar 65W, astfel îl putem folosi pe perioadă îndelungată, fără să ne preocupăm de factura de la energia electrică.

Televizorul LED Star-Light 32DM1000, 80 cm, HD, la un preț  foarte bun, și rezonabil , poate fi ales ca și achiziție pentru sufrageria noastră, dar chiar și  pentru  celelalte camere ale casei, oferindu-ne ocazia de a dispune de un produs performant, elegant, bun, care se pliază în totalitate necesităților în materie de tehnică  a fiecăruia.
sfatuitor

Televizorul LED Star-Light 32DM1000, 80 cm, HD, un produs marca Star-Light, este un televizor care se pliază în totalitate cerințelor pieței , acesta fiind un televizor,  ultra-slim, cu posibilități tehnice conforme cu tehnologia modernă, simplu de montat și de folosit. Cu toate că este un produs nou în categoria televizoarelor de tip LED, acesta beneficiază de toate facilitățile acestei  tehnologii extrem de utilizate de către toate companiile producătoare de produse electronice implicit de ...
8 Scor Total
Ultra-slim foarte convenabil

Televizor LED Star-Light 32DM1000, 80 cm, HD

Review
8
Evaluare Vizitatori: 4.48 (4 votes)

Star-Light 32DM1000 Televizor LED

80 cm, HD, Comb Filter 3D

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns