Star-Light 40DM1000 – TV LED practic si convenabil

sfatuitor b1Televizorul LED Star-Light 40DM1000, 100 cm, Full HD, un produs foarte bun al brandului Star- Light, face concurență serioasă, brand – urilor de televizoare deja titrate pe piața tehnologiei. Star-Light, își face apariția printr – o serie întreagă de televizoare foarte bune, și inteligente, care îmbină diverse tehnologii ale momentului( tehnologia LED, tehnologia Full HD). Cu o mărime încântătoare , acest televizor are o diagonală de 100 cm, vă puteți închipui cum vor arăta filmele  dumneavoastră la o astfel de dimensiune, apropiată din ce în ce mai tare de dimensiunile reale.

Televizorul LED Star-Light 40DM1000 are un design extrem de elegant, datorită faptului că este un televizor ultra slim, cu un ecran de tip LED, care consumă foarte puțină energie electrică , și care ne redă o calitate a imaginilor foarte bună datorită tehnologiei Full HD, care ne aduce o rezoluție foarte mare de 1920 x 1080. Rezoluția face ca imaginile să fie mult mai clare, să aibă un constrast dinamic excelent , și ne va scoate în evidență detail  extrem de precise și calitative în ceea ce privește culoarea imaginilor.

Star-light 40DM1000Acest televizor este foarte ușor de conectat la celelalte dispozitive mobile din casă, la laptop, la tabletă, la telefonul mobil, prin intermediul USB,  care ne permite vizionarea unei poze  din telefon direct pe ecranul generos al televizorului, sau vizionarea unui film de pe un memory stick, sau ascultarea muzicii favorite direct din laptopul personal. Televizorul se bucură de funcția EPG care va selecționa orele de vizionare , sau canalele favorite, și deține funcția Sleep timer, care permite programarea orei la care să se închidă televizorul, asta dacă ni se întâmplă să ațipim la televizor.

Instalarea televizorului  în cameră se face foarte repede, aceasta fiind foarte ușor de realizat, iar specificațiile tehnice ale acestuia sunt demne de a fi luate în considerare atunci când decidem să-l achiziționăm. Acesta dispune de : Tuner digital DVB-T/C, Ieșire sunet (RMS)  de 2 x 10 W, Player multimedia integrat, luminozitate de 260 cd/mp, un timp de răspuns de 6.5 ms, aspect imagine de 16:9, contrast nativ de 3000:1, Comb Filter 3D, unghi de vizibilitate de 176/176 grade, Digital Noise Reduction,  trei porturi HDMI, o intrare component, o intrare USB 2.0,  are un consum energetic de 75 W și dimensiuni de 908 x 534 x 79 mm fără stand , 908 x 584 x 185 mm cu stand.

Televizorul LED Star-Light 40DM1000, 100 cm, Full HD, este un produs al anului 2015, lansat de Star – Light, tocmai pentru întâmpinarea dorințelor, celor care își doresc un televizor, ieftin, rezistent, foarte bun, care deține toate tehnologiile conforme cu ultimele tendințe multimedia. Reprezintă alegerea ideală pentru familia dumneavoastră , fiind o achiziție de viitor care nu vă va dezamăgi.
sfatuitor

Televizorul LED Star-Light 40DM1000, 100 cm, Full HD, un produs foarte bun al brandului Star- Light, face concurență serioasă, brand – urilor de televizoare deja titrate pe piața tehnologiei. Star-Light, își face apariția printr – o serie întreagă de televizoare foarte bune, și inteligente, care îmbină diverse tehnologii ale momentului( tehnologia LED, tehnologia Full HD). Cu o mărime încântătoare , acest televizor are o diagonală de 100 cm, vă puteți închipui cum vor arăta filmele ...
8 Scor Total
LED practic si convenabil

Televizor LED Star-Light 32DM1000, 100 cm, Full HD

Review
8
Evaluare Vizitatori: 3.89 (7 votes)

Star-Light 40DM1000 Televizor LED

100 cm, Full HD, Comb Filter 3D

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns