Storcător de fructe și legume Zelmer ZJE1700G

sfatuitor b1Storcătorul de fructe si legume Zelmer ZJE1700G, 700 W, recipient pulpa 3,5l, 2 viteze, tub de alimentare XXL, Alb este un produs deosebit de bun din gama produselor electrocasnice de la firma Zelmer. Aceste brand este binecunoscut pe piața internațională a electrocasnicelor prin produsele deosebit de bune pe care acest brand le fabrică și le distribuie în magazinele din întreaga lume.

Storcătorul de fructe si legume Zelmer ZJE1700G,În ceea ce privește design-ul acestui produs Zelmer ZJE1700G, 700 W, are un aspect deosebit de modern, este potrivit atât pentru legume cât și pentru fructe, iar aspectul extrem de atractiv al acestuia se potrivește în orice bucătărie. Culoarea albă a acestui storcător de fructe și de legume va face ca acest produs eletrocasnic să se accesorizeze cu orice culoare a mobilei dumneavostră de bucătărie fiind totodată un produs foarte util și necesar pentru curele și dietele de detoxifiere sau pentru cei care doresc să se vitaminizeze în permanență cu sucuri sănătoase de fructe și legume.
Storcătorul de fructe si legume Zelmer ZJE1700G, 700 W, are o putere de stoarcere de 700 W, deține un recipient special pentru pulpa fructului cu o capacitate de 3.5 litri, are o capacitate a recipientului pentru suc de 1 litru, deține un tub larg și are două trepte de viteză.

Acest produs deține o perie specială de curățare a storcătorului, are un ac pentru împingere, deține un sistem de siguranță, un sistem de stocare a cablului iar materialul carcasei storcătorului este plasticul.
Storcătorul de fructe si legume Zelmer ZJE1700G, 700 W, recipient pulpa 3,5l, 2 viteze, tub de alimentare XXL, are un preț deosebit de bun și accesibil oricărui cumpărător interesat să achiziționeze un astfel de aparat. Pentru a putea bea cele mai bune sucuri naturale, pentru a putea ține cure de detoxifiere dar și pentru cei care doresc să adere la un stil de viață sănătos și să introducă în propria alimentație cât mai multe vitamine, acest storcător de fructe este alegerea ideală pentru casa și familia dumneavoastră.

sfatuitor

Storcătorul de fructe si legume Zelmer ZJE1700G, 700 W, recipient pulpa 3,5l, 2 viteze, tub de alimentare XXL, Alb este un produs deosebit de bun din gama produselor electrocasnice de la firma Zelmer. Aceste brand este binecunoscut pe piața internațională a electrocasnicelor prin produsele deosebit de bune pe care acest brand le fabrică și le distribuie în magazinele din întreaga lume. În ceea ce privește design-ul acestui produs Zelmer ZJE1700G, 700 W, are un aspect deosebit de modern, este ...
10 Scor Total
Zelmer ZJE1700G este alegerea ideală

Storcătorul de fructe si legume Zelmer ZJE1700G, 700 W, recipient pulpa 3,5l, 2 viteze, tub de alimentare XXL, Alb

Review
10
Evaluare Vizitatori: 3.1 (4 votes)
Storcător de fructe și legume Zelmer ZJE1700G

5l, 2 vStorcătorul de fructe si legume Zelmer ZJE1700G, 700 W, recipient pulpa 3,iteze, tub de alimentare XXL, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns