TEKA HE 625 – Cuptor Incorporabil Electric cu 5 Functii

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil electric TEKA HE 625 – 5 programe, este un produs foarte bun lansat pe piață de firma TEKA care aduce inovații și funcții noi acestui cuptor care va satisface necesitățile dumneavoastră în materie de gătit. Acest cuptor are un tip electric de alimentare ceea ce vă va facilita poziționarea acestuia în oricare zonă a bucătăriei dumneavoastră, spre diferență de cuptoarele alimentate cu gaz care depind de conducta de gaz.

Capacitatea cuptorului TEKA HE 625 este de 56 de litri, având un consum de energie foarte scăzut, cuptorul aflându-se în clasa de eficiență  energetică A. Veți putea folosi cuptorul fără restricții și ori de câte ori veți dori  fără a vă crea probleme legate de facura de la energie.

TEKA HE 625Cuptorul TEKA HE 625 dispune de un rotisor pe care veți putea găti cei mai delicioși pui la rotisor, asemenea celor pe care i-ați mâncat în oraș sau la restaurant. Grătarul acestuia este extraordinar de bun, veți putea găti pe el carnea, legumele, peștele,  iar acestea vor fi extrem de bine rumenite și de crocante în exterior și foarte bine gătite în interior. Display-ul acestuia este digital, iar ușa este făcută din sticlă cu două straturi care vă va proteja de eventuale arderi sau accidente posibile din neatenție. Sistemul de siguranță pentru copii, va oferi protecție maximă copilului dumneavoastră care nu va putea deschide ușa cuptorului aflat în stare de funcționare, și în așa fel va fi ferit de orice pericol și de un potențial accident.

Funcția de iluminare interioară a cuptorului TEKA HE 625 este extrem de utilă atunci când preparați o prăjitură a cărui blat trebuie să crească și nu ar fi indicat să deschideți ușa cuptorului pentru a nu risipi căldura din interior. Astfel veți aprinde lumina interioară și veți putea să supravegheați prăjitura sau preparatul aflat în interiorul cuptorului. Cuptorul are o putere de 3623 W, are dimensiuni de 59.5 x 59.5 x 56.2 cm , este fabricat din inox antiamprentă, dispune de un ventilator, are butoane push – up, suporturi telescopice, și beneficiază de un sistem de curățare Email Crystal Clean.

Cuptorul incorporabil electric TEKA HE 625 – 5 programe, se remarcă prin design extrem de elegant și modern care va da o notă de rafinament bucătăriei dumneavoastră și va schimba complet imaginea acesteia. Acesta vă va oferi cele mai bune preparate, va face ca gătitul să devină o plăcere și vă va motiva să optați pentru preparate mai sănătoase, gătite la cuptor, în detrimentul mâncărurilor nesănătoase. La un preț foarte bun și accesibil pentru dumneavoastră, acesta reprezintă o alegere foarte bună și înțeleaptă.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil electric TEKA HE 625 - 5 programe, este un produs foarte bun lansat pe piață de firma TEKA care aduce inovații și funcții noi acestui cuptor care va satisface necesitățile dumneavoastră în materie de gătit. Acest cuptor are un tip electric de alimentare ceea ce vă va facilita poziționarea acestuia în oricare zonă a bucătăriei dumneavoastră, spre diferență de cuptoarele alimentate cu gaz care depind de conducta de gaz. Capacitatea cuptorului TEKA HE 625 este de 56 de ...
9.5 Scor Total
TEKA HE 625 - O alegere excelenta

Cuptor incorporabil electric TEKA HE 625 - 5 programe

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.31 (23 votes)
TEKA HE 625 Cuptor Electric Incorporabil

5 Functii, Afisaj LCD, 56l, Autocuratare Email Crystal Clean

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns