Toshiba 32P1400 – Tehnologie LED la pret accesibil

sfatuitor b1Televizorul LED Toshiba 32P1400 , 81 cm, HD, se numără printre produsele de marcă ale Brandului Toshiba, lansate pe piață în 2014 cu scopul de a satisface necesitățile doritorilor unui televizor bun, performant , la un preț foarte accesibil, oricărui buzunar. Comapnia Toshiba, celebră în crearea de  produse electronice de înaltă calitate , aduce îmbunătățiri în tehnologia televizoarelor, prin sumedenia de capacițăți tehnice pe care aceste televizoare le dețin.

Televizorul LED Toshiba 32P1400, este unul foarte bun, bazat pe tehnologia HD, care vă va oferi satisfacția de a privi un film cu o claritate a imaginii foarte bună, o calitate a imaginii  impecabilă , având o rezoluție de 1366 x 768 și un aspect al imaginii de 16:9. În ceea ce privește tehnologia LED, ecranul este unul foarte bun, cu o diagonală de 81 cm, care ne va permite să vedem totul la o dimensiune mult mai mare, și mai apropiată de real, fără a consuma prea multă energie electrică deoarece procesul de iluminare al acestuia se face la un mod foarte econom iar  televizorul consumă doar 40 W, astfel încât la sfârșitul lunii facura de la energie nu ne va  pune probleme financiare.

Toshiba 32P1400Televizorul LED Toshiba 32P1400  are o greutate de doar 5 kilograme, și dimensiuni de 734 x 479 x 65 mm fără stand  și  734 x 543 x 180 mm cu stand, astfel îl vom putea manipula  foarte ușor , din momentul în care îl vom achiziționa de la magazin și până acasă, iar montajul acestuia nu va reprezenta o problemă , deoarece se montează foarte simplu și în cel mai scurt timp. Televizorul are un port HDMI, și o intrare video composite, pentru cei care vor dori să  vizioneze diverse imagini de pe video pe ecranul televizorului.

Timpul de răspuns al acestuia este de 20 ms , luminozitatea de 200 cd/mp, iar calitățile superioare de redare a imaginii sunt: AMR 100, Picture Freeze, MPEG Noise Reduction, Auto Clean, CEVO Engine, iar televizorul are un unghi de vizibilitate de 178 grade. Televizorul mai beneficiază și de funcțiile  Sleep Timer, pentru cei care ațipesc în fața televizorului, ON Timer, ECO Auto Power Down, și Ambient Light Sensor.

Televizorul LED Toshiba 32P1400 , 81 cm, HD, este un televizor, extrem de bun , rezistent, performant, al cărui preț mic îl face să fie ales de către familiile care doresc un televizor elegant, și în pas cu moda, în casa lor. Așadar acesta reprezintă, o alegere înțeleaptă și de perspectivă pentru , casa și familia dumneavoastră.
sfatuitor

Televizorul LED Toshiba 32P1400 , 81 cm, HD, se numără printre produsele de marcă ale Brandului Toshiba, lansate pe piață în 2014 cu scopul de a satisface necesitățile doritorilor unui televizor bun, performant , la un preț foarte accesibil, oricărui buzunar. Comapnia Toshiba, celebră în crearea de  produse electronice de înaltă calitate , aduce îmbunătățiri în tehnologia televizoarelor, prin sumedenia de capacițăți tehnice pe care aceste televizoare le dețin. Televizorul LED Toshiba ...
8 Scor Total
Tehnologie LED la pret accesibil

Televizor LED Toshiba 32P1400, 81 cm, HD,

Review
8
Evaluare Vizitatori: 3.96 (8 votes)

Toshiba 32P1400 Televizor LED

81 cm, HD, CEVO Engine

Tag-uri:, , , ,

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns