Toshiba 40L2400DG – LED Full HD la pret convenabil

sfatuitor b1Televizorul LED Toshiba 40L2400DG, 101 cm, Full HD, este un produs care își poate face loc cu ușurință în casa dumneavoastră, asta datorită faptului că el dispune de specificații tehnice deosebite. Fima Toshiba este deja un brand titrat în industria fabricării televizoarelor, și  în industria produselor electronice, care se remarcă prin calitate superioară  și rezistența în timp.

În cee ce privește tehnologia televizorul LED Toshiba 40L2400DG Full HD, are un ecran ultraperformant,  care consumă puțina energie electrică . Este bine de știut că ecranele de tip LED au un constrast mai mare al imaginii, astfel tonurile de negru și alb sunt mai intense, acest lucru constituind cheia redării pe ecran a unor imagini cu o calitate superioară.

Toshiba 40L2400DGTelevizorul are posibilitatea conectării prin USB a dispozitivelor mobile din casă, iar de pe telefonul mobil este posibil acum să putem vedea pe ecranul generos al televizorului nostru, poze cu cei dragi la o dimensiune foarte mare , aproape de dimensiunea reală , dar putem asculta  cu ușurință chiar și  muzica preferată din telefonul mobil. Diagonala televizorului Toshiba 40L2400DG este de 101 cm, oferindu-ne plăcerea vizionării unui meci de fotbal direct de acasă, a unui documentar, a unui film bun fără a mai fi necesar să mergem la cinematograf pentru a vedea totul la o dimesniune mai mare, deoarece acest lucru va fi posibil să-l facem chiar în propria casă.  Acesta beneficiază de tehnologia Full HD cu o rezoluție de 1920 x 1080. Tehnologia Full HD se folosește la televizoarele de ultimă oră, și oferă o calitate superioară a imaginii, de asemenea culorile sun cât mai vii și mai calitative iar acum pe ecran se pot distinge cu exactitate toate detaliile.

Acest televizor are un player multimedia integrat, un contrast dinamic de 50000:1, o luminozitate de 300 cd/mp, un aspect al imaginii de 16:9 și un timp de răspuns de 8ms. Cu un unghi de vizibilitate de 178 de grade televizorul are calități superioare de imagine: 24p Mode, AMR 200. Dispune și de un port HDMI, o intrare video composite,  o intrare USB 2.0 și o conexiune de tip HDMI. Are dimensiuni de 922 x 574 x 178 mm, o greutate de 10 kilograme și consumă 91W.

Televizorul  LED Toshiba 40L2400DG, 101 cm, Full HD impresionează  prin design-ul său extrem de fin, subțire, dar și foarte generos, iar dacă vă doriți un televizor bun, performant, la un preț rezonabil pentru toate buzunarele, achiziționarea acestuia poate reprezenta o alegere ideală și de viitor pentru casa dumneavoastră.
sfatuitor

Televizorul LED Toshiba 40L2400DG, 101 cm, Full HD, este un produs care își poate face loc cu ușurință în casa dumneavoastră, asta datorită faptului că el dispune de specificații tehnice deosebite. Fima Toshiba este deja un brand titrat în industria fabricării televizoarelor, și  în industria produselor electronice, care se remarcă prin calitate superioară  și rezistența în timp. În cee ce privește tehnologia televizorul LED Toshiba 40L2400DG Full HD, are un ecran ultraperformant,  care ...
8 Scor Total
LED Full HD la pret convenabil

Televizor LED Toshiba 40L2400DG, 101 cm, Full HD,

Review
8
Evaluare Vizitatori: 4.48 (6 votes)

Toshiba 40L2400DG Televizor LED

101 cm, Full HD

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns