Toshiba 40L3433DG – Smart LED elegant si performant

sfatuitor b1
Televizorul  Smart LED Toshiba 40L3433DG, 101 cm, Full HD, este un televizor cu un design deosebit , cu calități tehnice extraordinare, și cu un preț  accesibil, pentru buzunarul fiecăruia. Toshiba lansează  acest Smart TV cu scopul de a satisface necesitățile doritorilor de produse electronice în pas cu ultimele tendințe în tehnologia de ultimă oră.

Televizorul Toshiba 40L3433DG are un aspect elegant, cu un ecran a cărui diagonală este de 101 cm, și cu o redare a imaginii de tip Full HD asta însemnând o rezoluție mare și o calitate a imaginii sporită. Acesta permite navigarea pe internet iar prin simpla conexiune la o rețea wifi, putem accesa  rețele de socializare, viziona videoclipuri pe Youtube, viziona filme, de asemenea prin funcția Smart TV ne putem bucura de un conținut video și audio mult mai bogat decât pânâ acum. Prin intermediul funcției  Media Server, și cu ajutorul unei conexiuni wifi, putem acum transmite un film de pe laptop pe televizor chiar dacă acestea nu se află în aceeiași cameră. De asemenea cu ajutorul porturilor HDMI și USB veți putea acum să conectați dispozitivele mobile din casa dumneavoastră la televizor și să vizionați pe ecranul televizorului, imaginile preferate din telefonul dumneavoastră.

Toshiba 40L3433DGAcesta are un ecran de tip LED, a cărui consum de energie redus  fiind nu vă va face să aveți probleme  cu factura de la energia electrică, și fiind un ecran extrem de generos, va fi o plăcere pentru dumneavostră să vizionați alături de cei dragi, un film bun, chiar un meci de fotbal alături de prietenii dumneavoastră.

Televizorul Toshiba 40L3433DG are diverse calități de imagine precum: vizibilitate de 178 grade,  o rezoluție de 1920 x 1080, un aspect al imaginii de 16:9, un contrast dinamic de 25000:1, un timp de răspuns de 8 ms, o luminozitate de 300 cd/mp, și calități superioare de imagine, AMR+ 200, reducerea digitala a zgomotului.  Deține și un tuner digital DVB-T, DVB-C,  un player multimedia integrat, are un sistem audio NICAM și calități superioare de sunet, Virtual Surround Sound, Dolby Digital Plus. De asemenea acesta are trei porturi HDMI, o intrare scart, o intrare component, o intrare video composite, o intrare USB 2.0,  dimensiuni de 933 x 603 x 249 mm cu stand, un consum de 62W, și beneficiază de funțiile TeleText 1000 pagini, EPG 8 zile, DLNA, Digital POP Demo.

Televizorul  Smart LED Toshiba 40L3433DG, 101 cm, Full HD, este un televizor  foarte deștept , de ultimă generație, cu un design elegant care va da o notă de modernism camerei dumneavoastră, și care reprezintă o achiziție de perspectivă  pentru întreaga familie, care se va putea  bucura în timpul liber de o sursă distractivă și creativă binemeritată.
sfatuitor

Televizorul  Smart LED Toshiba 40L3433DG, 101 cm, Full HD, este un televizor cu un design deosebit , cu calități tehnice extraordinare, și cu un preț  accesibil, pentru buzunarul fiecăruia. Toshiba lansează  acest Smart TV cu scopul de a satisface necesitățile doritorilor de produse electronice în pas cu ultimele tendințe în tehnologia de ultimă oră. Televizorul Toshiba 40L3433DG are un aspect elegant, cu un ecran a cărui diagonală este de 101 cm, și cu o redare a imaginii de tip Full HD ...
8 Scor Total
Smart LED elegant si performant

TelevizorSmart LED Toshiba 40L3433DG, 101 cm, Full HD

Review
8
Evaluare Vizitatori: 4.46 (7 votes)

Toshiba 40L3433DG

Televizor Smart LED, 101 cm, Full HD

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns