Uscătorul de rufe Whirlpool AZB6370

sfatuitor b1
Uscătorul de rufe Whirlpool AZB6370, Condensare, 6 kg, 6th Sense, Alb, este un produs deosebit de bun și de ingenios din gama produselor de la Whirlpool. Acest brand fabrică mașini de spălat din ce în ce mai capabile și rezistente, având calități și funcții extraordinare tocmai pentru a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor.

Tehnologia modernă a seriei Whirlpool AZB6370, Al Șaselea simț, va face acum să aveți rezultate excepționale de spălare, vă va oferi ușurință în utilizarea uscătorului de rufe și vă va oferi econUscătorul de rufe Whirlpool AZB6370omii semnificative în ceea ce privește consumul de apă și de energie electrică. Tipul de încărcare este frontal, capacitatea este de 6 kg iar tipul de afișaj este LED.
Nivelul de zgomot în momentul centrifugării este de 67 db, diametrul hubloului este de 38 cm, dimensiunile uscătorului sunt de 85 x 60 x 59.6 iar deschiderea hubloului este de 180 de grade. Uscătorul de rufe deține capacitatea uscării hainelor prin condensare și prin utilizarea unor curenți de aer diagonali. Programele de care dispune uscătorul de rufe sunt: patru bumbac dedicate rufelor din bumbac, Program jeans, Program Mix, Program sport și Program mătase. Uscătorul de rufe deține picioare ajustabile, de asemenea vă oferă posibilitatea programării întârziate, are informații pe display legate de etapa de uscare și deține o semnalizare acustică odată cu terminarea programului de uscat.

Uscătorul de rufe Whirlpool AZB6370, Condensare, 6 kg, 6th Sense, Alb, este un produs extrem de eficient și util, la un preț foarte mic, cu un design care vă va permite să poziționați uscătorul de rufe atât în baie cât și în bucătărie. Cu o gamă largă și variată de programe și funcții acesta este o achiziție necesară și de perspectivă pentru casa și familia dumneavoastră.

sfatuitor

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns