Whirlpool ADP 201 WH – Masina de spalat vase

sfatuitor b1
Masina de spalat vase Whirlpool ADP 201 WH, este un produs extrem de bun din gama celui mai mare producator de electrocasnice din lume, brandul american Whirlpool. Acesta este recunoscut pentru produsele electrocasnice de inalta calitate si eficienta, pe care le lansează.
În ceea ce privește design-ul, calitățile și funcțiile deosebite ale acestei masini de spalat vase, ea dispune de urmatoarele:

  • Whirlpool ADP 201 WH - Masina de spalat vaseDisplay intuitiv – Comenzile de pe panoul de control sunt user-friendly, usor de folosit pentru toate lumea si sunt intuitive.
  • Sistem Aqua Control – este un sistem de siguranta impotriva inundatiilor, care functioneaza atat pe timpul functionarii, cat si al repausului. Este un dispozitiv electronic de protectie interna ca detecteaza nivelul apei din bazinul masinii

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 201 WH asigura performante excelente de spalare a vaselor, utilizand eficient resursele disponibile. Aceasta se incadreaza in clasa de eficienta a cosumului de energie A+

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 201 WH dispune o capacitate de 10 seturi si este dotata cu un numar de 5 programe.

Printre programele de care dispune se numara:

  • Program pentru pahare
  • Program rapid
  • Program Bio/Eco
  • Program prespalare
  • Program intensiv

Este indicat sa folositi programul intensiv in momentul in care doriti sa scapati de resturile care sunt mai greu de indepartat. Acest program va incalzi mai mult apa, oferind o eficienta mai mare, dar si un cost mai mare al utilizarii.

Dimensiunile masinii de spalat vase Whirlpool ADP 201 WH sunt: 45 cm (latime)X 85(inaltime) X 57cm (adancime) si o greutate de 39,5kg.

Desi are dimensiuni reduse, aceasta dispune de sistemul Space Optimizer, ceea ce inseamna ca vei putea spala si ustensiele de forme atipice (spumiere, polonice, etc)

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 201 WH , este un produs foarte bun, deosebit de performant, cu foarte multe calități care vă va facilita în mod considerabil munca dumneavoastră din bucătărie, astfel încât gătitul va deveni o plăcere iar mesele mari cu prietenii vor fi la ordinea zilei.

sfatuitor

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 201 WH, este un produs extrem de bun din gama celui mai mare producator de electrocasnice din lume, brandul american Whirlpool. Acesta este recunoscut pentru produsele electrocasnice de inalta calitate si eficienta, pe care le lansează. În ceea ce privește design-ul, calitățile și funcțiile deosebite ale acestei masini de spalat vase, ea dispune de urmatoarele: Display intuitiv - Comenzile de pe panoul de control sunt user-friendly, usor de folosit ...
10 Scor Total
Masina de spalat Whirlpool ADP 201 WH este un produs excelent

Masina de spalat Whirlpool ADP 201 WH

Evaluare Vizitatori: 2.12 (14 votes)
Whirlpool ADP 201 WH

Review masina de spalat Whirlpool ADP 201 WH

Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns