Whirlpool AFB601AP – Congelator cu 4 sertare

sfatuitor b1

Congelatorul Whirlpool AFB601AP, 88 l, 4 Sertare, Clasa A+, Alb, este un produs electrocasnic extrem de bun și de util pentru familiile sau persoanele care doresc să-și păstreze diverse produse alimentare la congelator.Firma Whirlpool este foarte cunoscută prin produsele electronice de marcă pe care le fabrică , acestea fiind foarte cumpărate și foarte apreciate pe piața produselor electrocasnice.

Whirlpool AFB601AP

Clasa energetică a congelatorului A+ va face ca acesta să consume acum cu 24% mai puțin, vă va ajuta să economisiți la factura de la energia electrică și nu vă va face să vă preocupați pentru factura de la energia electrică.Nivelul de zgomot al acestuia este extrem de redus, de numai 39 db, asta însemnând că nu vă va crea nici măcar un deranj legat de acest aspect.Culoarea acestuia este albă, dimensiunile sunt de 85 x 55 x 58 cm , dispune de un termostat reglabil prin care veți putea regla temperatura congelatorului, dispune de uși reversibile și de mâner incorporabil având o deschidere standard în partea dreaptă.Seria Whirlpool AFB601AP dispune de o tavă pentru gheață, și deține funcția de super-congelare.

Seria Whirlpool AFB601AP, negreșit va deveni produsul ideal pentru bucătăria dumneavoastră fiind unul dintre cele mai cumpărate produse de congelat de pe piața electrocasnicelor din România. Capacitatea acestuia este de 88 litri, iar consumul energetic anual este de 179 kwh/an.Acesta dispune de un compresor, are o clasă climatică, SN-ST, are o autonomie fără curent de 17 ore, greutatea acestuia este de 34 kilograme iar interior acesta este structurat în patru sertare existente.

Congelatorul Whirlpool AFB601AP, 88 l, 4 Sertare, Clasa A+, Alb, are un preț deosebit de bun și extrem de redus, astfel facilitând achiziționarea acestuia fără a vă crea probleme financiare.Este extrem de util, mai ales pentru cei care doresc să pastreze la congelat fructe și legume pe care nu le puteți găsi pe piață în extrasezon, de asemenea este dedicat celor care doresc să păstreze la congelat cantități mai mari de carne.Dacă aveți nevoie de un congelator, acesta este achiziția cea mai potrivită pentru bucătăria și pentru familia dumneavoastră.

sfatuitor

Congelatorul Whirlpool AFB601AP, 88 l, 4 Sertare, Clasa A+, Alb, este un produs electrocasnic extrem de bun și de util pentru familiile sau persoanele care doresc să-și păstreze diverse produse alimentare la congelator.Firma Whirlpool este foarte cunoscută prin produsele electronice de marcă pe care le fabrică , acestea fiind foarte cumpărate și foarte apreciate pe piața produselor electrocasnice. Clasa energetică a congelatorului A+ va face ca acesta să consume acum cu 24% mai ...
9 Scor Total
Whirlpool AFB601AP - O alegere corecta

Congelator Whirlpool AFB601AP, 88 l, 4 Sertare, Clasa A+, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.08 (26 votes)
Whirlpool AFB601AP Congelator

88 l, 4 Sertare, Clasa A+, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns