Whirlpool AKP 808 IX – Cuptor Incorporabil Multifunctional

sfatuitor b1Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 808 IX, Gaz, Multifunctional, 59 l, Grill, Rotisor, Inox antiamprenta, este un produs electrocasnic  lansat de firma Whirlpool, extrem de eficient și căutat mai ales datorită faptului că acesta folosește gazul  ca și sistem de alimentare în detrimentul energiei electrice. Prin acest lucru firma Whirlpool și – a dorit ca acest cuptor să fie ales ca achiziție de către o pătură mai largă de cumpărătorii care își doresc  un cuptor modern dar care să funcționeze pe baza consumului de gaz.

Cuptorul Whirlpool AKP 808 IX este incorporabil vă va permite introducerea acestuia în mobila de bucătărie,  dând astfel o notă de eleganță și de rafinament bucătăriei dumneavoastră, a cărei aspect se va schimba radical în bine atunci când acest cuptor își va găsi locul în bucătăria dumneavoastră. Materialul  din care este făcut cuptorul și anume inoxul, îl face să aibă rezistență foarte mare în timp, iar culoarea Whirlpool AKP 808 IXacestuia se asortează cu absolut orice culoare a mobilei din bucătărie astfel  încât nu va trebui să vă creați probleme în acest sens. Cuptorul Whirlpool AKP 808 IX deține un timer care vă va permite să setați un timp la sfârșitul căruia cuptorul se va opri automat păstrănd în interior o temperatură apropiată de cea setată pentru programul de gătit. Astfel  la expirarea timpului setat, cuptorul  dumneavoastră  va  emite un semnal sonor, prin care dumneavoastră veți  ști că preparatul dumneavoastră este gata sau aprope finalizat.

De asemenea cuptorul Whirlpool AKP 808 IX are un rotisor, care vă va permite să gătiți un pui la rotisor la fel de bun ca cel pe care îl puteți mânca la restaurant  și iată cum preparatele dumneavoastră preferate pot prinde contur în propria bucătărie spre deliciul și bucuria întregii famili. Cuptorul deține un grill cu suprafață mare, are un grill cu suprafață mică, capacitatea acestuia este de 59 de litri, materialul ușii este din sticlă, iar dimensiunile acestuia sunt de 58.5 x 59 x 51.5 cm. Cuptorul Whirlpool AKP 808 IX mai dispune de o tavă de coacere și are un sistem de iluminare interioară care vă va ajuta să vă supravegheați  preparatul  fără a deschide ușa cuptorului. În ceea ce privește consumul cuptorul  deține un atu datorită faptului că acesta consumă gaz, este bine știut faptul că un cuptor pe gaz consumă mult mai puțin decât unul pe curent și astfel  bugetul  lunar al familiei dumneavoastră  nu va avea de suferit.

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 808 IX, Gaz, Multifunctional, 59 l, Grill, Rotisor, Inox antiamprenta, este un produs electrocasnic  foarte bun și rezistent, cu un preț foarte mic care oferă posibilitatea tuturor să – l achiziționeze  fără probleme. Dacă vă doriți un cuptor pe gaz extrem de modern și pe care îl veți incorpora cu ușurință în bucătăria dumneavoastră, acesta este cea mai potrivită și înțeleaptă alegere.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 808 IX, Gaz, Multifunctional, 59 l, Grill, Rotisor, Inox antiamprenta, este un produs electrocasnic  lansat de firma Whirlpool, extrem de eficient și căutat mai ales datorită faptului că acesta folosește gazul  ca și sistem de alimentare în detrimentul energiei electrice. Prin acest lucru firma Whirlpool și – a dorit ca acest cuptor să fie ales ca achiziție de către o pătură mai largă de cumpărătorii care își doresc  un cuptor modern dar care să funcționeze ...
9 Scor Total
Whirlpool AKP 808 IX - Alegerea corecta

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 808 IX, Gaz, Multifunctional, 59 l, Grill, Rotisor, Inox antiamprenta

Review
9
Evaluare Vizitatori: 3.6 (27 votes)
Whirlpool AKP 808 IX Cuptor Incorporabil Gaz

Multifunctional, 59 l, Grill, Rotisor, Inox antiamprenta

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns