Whirlpool AKP135IX/05 Cuptor Incorporabil Electric

sfatuitor b1

Compania americană Whirlpool împlinește anul acesta 104 ani de la înființare. De-a lungul anilor și-au dovedit performanța prin calitatea produselor lor electrocasnice renumite pe plan mondial.

Au o gama largă de produse ce vin în întâmpinarea clienților lor, casnici și nu numai, pentru le îmbunătății activitățile zilnice prin calitate, inovație, performanța și ușurința de utilizare.

Cuptorul electric încorporabil Whirlpool AKP135IX/05 este un exemplu bun de produs destinat uzului casnic fiind ușor de utilizat și accesibil. Se găsește în raza de preț medie spre mică, făcându-l accesibil oricui.

Whirlpool AKP135IX/05Ca element de design cuptorul Whirlpool AKP135IX/05 are ușă de sticlă și finisaj din inox denumit “Estetică ConfortPlus” ce îi conferă imaginea unui cupor “high-end” foarte bine integrat într-o bucătărie modernă. În partea superioară, minimalist poziționate, sunt trei mânere de control mecanic pentru tipul de gătire, timer și control de temperatură. Ca la orice cuptor, mănerele mecanice trebuiesc bine întreținute pentru a nu se uza, o adiție bună ar fi fost controlul electronic însă această funcție se regăsește deregulă la modele din gama de preț mai mare.

Înăuntru cuptorul Whirlpool AKP135IX/05 are o capacitate de 56 L, mediu față de modelel de top Whirlpool. Deasemenea, nu are ventilator pentru circularea aerului înăuntru precum alte modele ale competitorilor însă dacă nu ne dorim un control atât de riguros al preparării mesei vom aprecia includerea funcției de păstrare a ușii reci cât și a iluminării interioare. Înca o dată vedem cum accentul pe acest model de cupotor a fost pus pe ușurința de utilizare, simplitate.

Cuptorul Whirlpool AKP135IX/05 este electric, înscris în Clasa A de consum și are o putere de 2500 W iar un bonus ce-l urcă în fața concurenței este încorporarea unui grill electric (pentru carnivorii dintre noi).

Dimensinea cuptorului încorporabil este 59,5 x 54,6 x 59,5 ce-l poziționează perfect în majoritatea modulelor de mobilier în bucătărie iar ca accesorii suplimentare vine cu un gratar plus o tavă.

PRO:
  • Raport calitate prețPrețul este cu puțin mai mare față de competitori însă pentru un design durabil, modern și performața recunoscută Whirlpool cred că merită.
  • Ușurința de utilizarePictograme clare imprimate pe comutator și scară largă de temperaturi dă utilizatorului libertatea de a ști sigur cum vor ieși preparatele.

CONTRA:
  • Mânere mecanice și lipsa unui ventilator.Crește riscul de deteriorare și face utilizatorul să fie nevoit să fie prudent. Dar ventilatorul ar fi fost o adiție bună pentru acei gastronomi dintre noi ce au nevoie de un pic mai mult control.

În concluzie, cuptorul Whirlpool AKP135IX/05 este o alegere bună. Pentru clienții cu un buget restrâns oferă performanța și durabilitatea unui produs de brand renumit gândit să nu obscure ci să întregească bucătăria.
sfatuitor

Compania americană Whirlpool împlinește anul acesta 104 ani de la înființare. De-a lungul anilor și-au dovedit performanța prin calitatea produselor lor electrocasnice renumite pe plan mondial. Au o gama largă de produse ce vin în întâmpinarea clienților lor, casnici și nu numai, pentru le îmbunătății activitățile zilnice prin calitate, inovație, performanța și ușurința de utilizare. Cuptorul electric încorporabil Whirlpool AKP135IX/05 este un exemplu bun de produs destinat uzului ...
9 Scor Total
Whirlpool AKP135IX/05 - O alegere excelenta!

Cuptor incorporabil, Electric, Grill, Clasa A, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.45 (11 votes)
Whirlpool AKP135IX/05 Cuptor Electric Incorporabil

Grill, Clasa A, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns