Whirlpool AKZ 560/WH – Cuptor Incorporabil Electric cu Autocuratare Catalitica

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 560/WH, Electric, Clasa A, Alb, se face remarcat încă de la o primă vedere prin culoarea pe care o are  care îi dă o eleganță și un rafinament aparte, spre diferență de cuptoarele cu care ne am obișnuit deja să aibă culoarea neagră sau culoarea inoxului. Firma Whirlpool este deja foarte cunoscută prin produsele electrocasnice extrem de bune pe care le fabrică, implicit prin cuptoarele extrem de utile și eficente pe care le oferă pe piață.

În ceea ce privește calitățile cuptorului Whirlpool AKZ 560/WH, avem acum câteva inovații specifice firmei Whirlpool și anume: Funcția Maxi Coocking va facilita foarte mult prepararea mâncărurilor pe bază de carne deoarece aceasta va încălzi în proporție de 75 % partea superioară a cuptorului, plafonu, iar partea inferioară a acestuia mai puțin, astfel carnea se va rumeni foarte bine, va fi mai crocantă, și nu va fi permisă uscarea acesteia în interior; funcția catalizei va fi posibilă prin existența unor panouri catalitice montate pe părțile laterale ale cuptorului, care vor face ca toate depunerile de alimente  și toată murdăria din timpul procesului de gătire să fie eliminate cu ușurință.

Whirlpool AKZ 560-WHCuptorul Whirlpool AKZ 560/WH deține sistemul ușă rece, care vă va feri de posibile accidentări, și va preveni frigerea dumneavoastră de ușa cuptorului în cazul în care o veți atinge accidental, aceasta fiind rece chiar dacă în interiorul cuptorului aveți un fel principal în curs de preparare. Tipul de alimentare este electric, controlul cuptorului este electronic și se va face printr-o simplă atingere, iar afișajul acestuia este de tip LCD. Dispune de un timer care vă permite setarea timpului de gătire a unui preparat, iar la expirarea acestuia cuptorul va emite un semnal sonor care vă va înștiința că preparatul dumneavoastră este gata. Funcția de decongelare vă va ușura munca și așteptarea atunci când veți dori să pregătiți un produs care este congelat. Cuptorul va decongela produsul în cel mai scurt timp iar dumneavoastră veți putea să-l gătiți fără probleme. Funcția de iluminare interioară este foarte utilă mai ales atunci când veți găti prăjituri sau produse patisere; este binecunoscut faptul că atunci când gătim o prăjitură, nu este indicat să deschidem ușa cuptorului tocmai pentru a nu periclita creșterea blatului, așadar veți putea folosi iluminarea interioară pentru a supraveghea preparatul.

Sticla din care este făcută ușa cuptorului Whirlpool AKZ 560/WH este sticlă antiamprentă, dimensiunile cuptorului sunt de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm, puterea acestuia este de 3650 W, are 35 kilograme, și deține ghidaje telescopice și tavă pentru coacere. Capacitatea cuptorului este de 60 litri, are un grill cu suprafață mare, deține sistemul de încălzire inferioară și sistemul de încălzire superioară, deține funcția menținerii căldurii și un ventilator care va răci componentele acestuia.

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 560/WH, Electric, Clasa A, Alb, impresionează prin design deosebit, prin calități de exceptie, printr-un consum mic de energie și printr –un preț extrem de bun și de accesibil. Dacă vă doriți o achiziție de viitor pentru bucătăria dumneavoastră, acest cuptor nu vă va dezamăgi și va face ca gătitul să devină o plăcere.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 560/WH, Electric, Clasa A, Alb, se face remarcat încă de la o primă vedere prin culoarea pe care o are  care îi dă o eleganță și un rafinament aparte, spre diferență de cuptoarele cu care ne am obișnuit deja să aibă culoarea neagră sau culoarea inoxului. Firma Whirlpool este deja foarte cunoscută prin produsele electrocasnice extrem de bune pe care le fabrică, implicit prin cuptoarele extrem de utile și eficente pe care le oferă pe piață. În ceea ce ...
9 Scor Total
Whirlpool AKZ 560/WH - O alegere de top

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 560/WH, Electric, Clasa A, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.4 (18 votes)

Whirlpool AKZ 560/WH Cuptor Electric Incorporabil

Autocuratare Catalitica, Clasa A, LCD, Maxi Cooking

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns