Whirlpool AKZ 562 IX – Cuptor Electric Incorporabil cu Autocuratare Pirolitica

sfatuitor b1Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 562 IX, Electric, Clasa A, 13 functii, Grill, Timer, 65 l, Autocuratare Pirolitica, Inox Antiamprenta, se numără printre cuptoarele de top ale firmei  Whirlpool, care dispune de o multitudine de  funții și calități extrem de utile și benefice oricărei  gospodine care își dorește să ofere familiei preparate extraordinare. Acest cuptor aduce inovații în ceea ce privește modalitatea de control a acestuia, și anume: acesta dispune de control electronic,  are un afișaj LCD, și deține un tip de alimentare electric, oferind astfel siguranță familiei dumneavoastră, spre diferență de cuptoarele care funcționează pe gaz.

Cuptorul Whirlpool AKZ 562 IX are sistemul ușă rece, ușa cuptorului fiind creată în trei straturi, care izolează toată căldura din interiorul cuptorului, și astfel nu vă veți frige dacă se va întâmpla ca accidental să atingeți cuptorul în timp ce se află în stare de funcționare. În ceea ce privește consumul de energie, cuptorul are un consum mic, făcând parte din clasa energetică A, astfel veți putea prepara mâncăruri la cuptor fără să vă gândiți că veți consuma multă energie electrică.

Whirlpool AKZ 562 IXFuncția de patiserie a cuptorului electric incorporabil Whirlpool AKZ 562 IX, vă va facilita gătitul produselor patisere, datorită faptului că un ventilator, va distribui omogen căldura din interiorul  cuptorului, și astfel prăjiturile dumneavoastră vor crește și se vor coace uniform. Puteți beneficia acum și de funcția de decongelare, care va diminua așteptarea dumneavoastră, atunci când veți dori să gătiți un produs congelat, iar funcția piroliză a acestuia va efectua curățarea prin ardere a tuturor depunerilor din cuptor. Cuptorul Whirlpool AKZ 562 IX are grill care se află în partea superioară a cuptorului, pe care veți putea prăji foarte ușor, legumele, peștele și carnea, de asemenea dispune și de funcția Turbo grill, care constă în folosirea atât a grătarului cât și a ventilatorului ceea ce va face ca mâncarea dumneavoastră să se rumenească mai repede și mult mai bine. Puterea cuptorului este de 2400 W , greutatea acestuia este de 43.3 kilograme și are dimensiuni de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm. Cuptorul are încălzire inferioară, încălzire superioară,  posibilitatea menținerii căldurii,  treaptă pentru pizza, și funcția de iluminare interioară, care este extrem de utilă atunci când în interiorul cuptorului avem un preparat care nu ne permite să deschidem ușa cuptorului  pentru a-l  verifica , astfel vom putea utiliza funcția de iluminare. Materialul din care este făcut cuptorul este inoxul, ușa este din sticlă, iar design – ul cuptorului este unul foarte elegant, așadar vom putea cu ușurință să – l incorporăm în mobila de bucătărie.

Dacă vă doriți să gătiți în propria bucătărie, feluri principale pe care până acum le puteați servi doar la restaurant, dacă sunteți pasionați de bucătărie, dacă doriți să oferiți familiei dumneavoastră cele mai bune prăjituri și cele mai sănătoase preparate, gătite cât mai bine și mai corect, cuptorul electric incorporabil Whirlpool AKZ 562 IX este achiziția potrivită. La un preț accesibil tuturor, merită să – l achiziționați tocmai pentru a oferi familiei dumneavoastră satisfacții culinare, și bucuria de a găti chiar și cele mai pretențioase preparate.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 562 IX, Electric, Clasa A, 13 functii, Grill, Timer, 65 l, Autocuratare Pirolitica, Inox Antiamprenta, se numără printre cuptoarele de top ale firmei  Whirlpool, care dispune de o multitudine de  funții și calități extrem de utile și benefice oricărei  gospodine care își dorește să ofere familiei preparate extraordinare. Acest cuptor aduce inovații în ceea ce privește modalitatea de control a acestuia, și anume: acesta dispune de control electronic,  are un ...
9.5 Scor Total
Whirlpool AKZ 562 IX - Alegerea perfecta

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 562 IX, Electric, Clasa A, 13 functii, Grill, Timer, 65 l, Autocuratare Pirolitica, Inox Antiamprenta

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.42 (16 votes)
Whirlpool AKZ 562 IX Cuptor Electric Incorporabil

13 Functii, Grill Timer, Clasa A, Autocuratare Pirolitica

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde laura decembrie 1, 2016 at 12:56 pm

    Va zic eu este o prostie de cuptor! Dupa vreo luna maxim de folosire s a ars becul. Dupa 2 ani s a stricat butonul din dreapta si a luat o razna si calculatorul. Si are un sistem tampit efectiv de deschis usa cu un amortizor ciudat. Nu stiu cum sa explic nu se deschide usor si fin. Si nu are piedica pentru tava adica cand tragi tava afara nu are un opritor sa o tina el fixa daca treci putin de jumate cade tava. Deci nu merita nu e ceva calitativ. SI am dat o poala de bani pe el.

Lasa un raspuns