Whirlpool AKZM 6570 IXL – Cuptor Incorporabil Electric din Inox iXelium

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6570 IXL, Electric, Multifunctional, 73 l, Autocuratare Pirolitica, Clasa A-20%, LCD, Inox iXelium, un produs cu totul excepțional, extrem de modern și de calitativ  care vă va crea plăcerea de a găti cele mai speciale preparate chiar în bucătăria dumneavoastră. Firma Whirlpool introduce inoxul ixilenium care este o suprafață extrem de modernă, de rezistentă, care vă va ajuta foarte mult la curățarea cuptorului de depunerile de alimente rămase pe acesta.

Datorită aplicării nanotehnologiei la oțel cuptorul Whirlpool AKZM 6570 IXL nu se va zgâria niciodată, chiar și la temperaturi foarte ridicate durata aspectului acestuia va fi una neschimbată, iar în timp acesta nu va suferi îngălbeniri sau alte modificări. Expus la temperaturi de 315 grade celsius s-a demonstrat că ixilenium rezistă fără îngălbenire de 6 ori mai mult decât cuptoarele făcute doar din oțel tradițional.

Whirlpool AKZM 6570 IXLFuncția Maxi Coocking a cuptorului Whirlpool AKZM 6570 IXL vă va facilita prepararea bucăților de carne care de obicei sunt mai greu de gătit și necesită  mai mult timp, partea superioară a cuptorului va fi mult mai încălzită, iar cea inferioară mai puțin, astfel preparatele dumneavoastră pe bază de carne vor fi mai crocante în exterior iar în interior vor fi mult mai moi și mai fragede, acest procedeu evitând uscarea cărnii. Cuptorul deține funcția de piroliză care face referire la curățarea cuptorului prin arderea depunerilor de alimente rămase în cuptor. Arderea se va desfășura la o temperatură mare, iar după răcire toate depunerile vor putea fi îndepărtate  cu un burete iar mirosul generat în timpul arderii va fi îndepărtat printr-un catalizator.

Tipul de alimentare al cuptorului Whirlpool AKZM 6570 IXL este electric, capacitatea de 73 de litri, tipul de afișaj este LCD iar dimensiunile cuptorului sunt de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm. Consumul acestuia este unul cu 20% mai mic, fiind clasat în categoria energetică  A astfel facura de la energie nu va constitui o problemă la sfârșitul lunii. Cuptorul Whirlpool AKZM 6570 IXL deține sistemul ușă rece care vă va proteja  împotriva arderilor atunci când accidental vă veți atinge de ușa cuptorului,  are un grill și dispune de un timer care vă va anunța atunci când preparatul dumneavoastră este gata pentru a fi servit celor dragi. Acesta deține ceas, o tavă pentru coacere,  sistem de autocurățare, convecție a aerului fierbinte,  funcția de blocare acces copii care va oferi acestora siguranță și un termostat de siguranță. Funcția de decongelare vă va diminua foarte mult așteptarea atunci când veți dori să gătiți un produs care este congelat iar funcția de iluminare interioară vă va permite supravegherea preparatului dumneavoastră fără a fi necesar să deschideți ușa cuptorului.

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6570 IXL, Electric, Multifunctional, 73 l, Autocuratare Pirolitica, Clasa A-20%, LCD, Inox iXelium, se află printre produsele de top al firmei Whirlpool care vă va da satisfacția de a găti celor dragi, de a încerca cele mai extravagante preparate, și vă va încuraja spre gătitul sănătos și extrem de eficient pentru toată familia. Dacă vă doriți un cuptor de excepție la un preț foarte bun, cu un design deosebit de modern și o rezistență foarte mare în timp acesta este alegerea ideală pentru bucătăria dumneavoastră.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6570 IXL, Electric, Multifunctional, 73 l, Autocuratare Pirolitica, Clasa A-20%, LCD, Inox iXelium, un produs cu totul excepțional, extrem de modern și de calitativ  care vă va crea plăcerea de a găti cele mai speciale preparate chiar în bucătăria dumneavoastră. Firma Whirlpool introduce inoxul ixilenium care este o suprafață extrem de modernă, de rezistentă, care vă va ajuta foarte mult la curățarea cuptorului de depunerile de alimente rămase pe acesta. ...
9.5 Scor Total
Whirlpool AKZM 6570 IXL - O alegere excelenta

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6570 IXL, Electric, Multifunctional, 73 l, Autocuratare Pirolitica, Clasa A-20%, LCD, Inox iXelium

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 3.98 (29 votes)

Whirlpool AKZM 6570 IXL Cuptor Electric Incorporabil

Multifunctional, 73 l, Autocuratare Pirolitica, Clasa A-20%, LCD, Inox iXelium

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns