Whirlpool AMD 024 – Aparat de aer conditionat cu tehnolagie Inverter

sfatuitor b1

Aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 024 Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simț, HEPA, Display LED, Auto Restart, Dezumidificare, este un produs din gama produselor de excepție  frabricate de firma deja foarte cunoscută pe piață Whirlpool. Acest aparat de aer condiționat aduce inovații extraordinare în această industrie, îmbinând tehnologii deosebit de performante, tocmai pentru confortul sporit al dummeavoastră, pe periada estivală când temperaturile sunt foarte mari dar nu numai.

Whirlpool AMD 024Tehnologia al 6-lea simț al acestui produs face referire la senzorii acestuia care monitorizează permanent ambientul ; aparatul combină funcțiile (răcire, încălzire, dezumidificare, ventilare) astfel încât sa fie atinse condițiile cele mai bune in încăpere. Seria Whirlpool AMD 024 Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, prin inverter plus oferă o eficiență energetică ridicată și un nivel de zgomot redus, iar prin funcția Power Save, aparatul ajustează automat temperatura setată pentru răcire, pentru a asigura un consum optim de energie si un mediu confortabil pentru utilizator. Funcția de autocurățare a acestui aparat de aer condiționat Whirlpool AMD 024 , va face posibil ca odată cu oprirea aparatului să se treacă pe încălzire și astfel se va produce uscarea  vaporizatorului. Funcția de 1 W stand by va face ca consumul în timpul nopții să fie mult mai mic, display ul fiind oprit, dumneavoastră veți economisi considerabil la facura energetică care va veni la sfârșitul lunii.

Telecomanda acestui model Whirlpool AMD 024 Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, are un sensor de temperatură care transmite temperatura din locul în care se află telecomanda și astfel aparatul va crea o temperature unitară în întreaga încăpere. Afișajul acestui aparat de aer condiționat este de tip LED, iar acesta deține un filtru Hepa, dispune de un inverter, un ventilator cu un număr de trei trepte, iar culoarea acestuia este albul, care va oferi o notă de elegant și de proaspăt, încăperii în care veți poziționa aparatul. Clasa de energie la răcire este de A+ ceea ce înseamnă că nu veți avea un consum mare de energie electrică și astfel veți putea să folosiți aparatul ori de câte ori veți avea nevoie fără să vă faceți griji de factura de la energia electrică. Greutatea unității exterioare este de 28 de kg, dimensiunile sunt de 715 x 482 x 240 mm, zgomotul produse este de 64 db iar acesta dispune de un cablu de alimentare de 1.2 m.

Aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 024 Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simț, HEPA, Display LED, Auto Restart, Dezumidificare, este un produs electrocasnic extrem de necesar care deține calități deosebite prin care zilele dumneavoastră de vară vor devein o plăcere, fără a mai fi necesar să suportați căldura istoviroare. Prețul extraordinar de accesibil, vă va permite cu ușurință să-l achiziționați și astfel acest produs poate fi o alegerea foarte inspirată pentru confortul familiei dumneavoastră.

sfatuitor

Aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 024 Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simț, HEPA, Display LED, Auto Restart, Dezumidificare, este un produs din gama produselor de excepție  frabricate de firma deja foarte cunoscută pe piață Whirlpool. Acest aparat de aer condiționat aduce inovații extraordinare în această industrie, îmbinând tehnologii deosebit de performante, tocmai pentru confortul sporit al dummeavoastră, pe periada estivală când temperaturile sunt foarte mari dar nu ...
9.5 Scor Total
Whirlpool AMD 024 - O alegere corecta

Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 024 Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, HEPA, Display LED, Auto Restart, Dezumidificare

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.36 (24 votes)
Whirlpool AMD 024 Aparat de aer conditionat

Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, HEPA, Display LED, Auto Restart, Dezumidificare

Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns