Whirlpool AMD 025 – Aparat de aer conditionat cu tehnolagie Inverter

sfatuitor b1

Aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 025 Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simț, HEPA, Display LED, Auto Restart, Dezumidificare, este un produs de uz casnic foarte necesar pentru orice familie, mai ales pe perioada anotimpului estival, când de foarte multe ori căldura foarte mare devine un factor deranjant pentru membrii familiei dumneavoastră, Firma Whirlpool, produce aparate de aer condiționat la standarde foarte ridicate, oferind calități superioare ale acestora, rezistență în timp și un professionalism de necontestat.

Whirlpool AMD 025Seria Whirlpool AMD 025 Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, prin inverter vă oferă o eficiență energetică ridicată și un nivel de zgomot redus,iar prin funcția de autocurățare a acestui aparat de aer condiționat , va fi posibil ca odată cu oprirea aparatului să se treacă pe încălzire și astfel avea loc usca vaporizatorului. Funcțiile acestuia sunt: Ventilarea, încălzirea, Auto Restart, Dezghețare automată, Dezumidificarea, Funcția Jet, Timer, Sleep/Night mode și un Compresor Rotativ.

Tehnologia al 6-lea simț al produsului Whirlpool AMD 025  face referire la senzorii acestuia care monitorizează permanent ambientul ; aparatul combină funcțiile (răcire, încălzire, dezumidificare, ventilare) astfel încât sa fie atinse condițiile cele mai bune in încăpere. Afișajul acestui aparat de aer condiționat este de tip LED, iar acesta deține un filtru Hepa, dispune de un inverter, un ventilator cu un număr de trei trepte, iar culoarea acestuia este albul, care va oferi o notă de elegant și de proaspăt, încăperii în care veți poziționa aparatul.

Clasa de energie la răcire este de A+ ceea ce înseamnă că nu veți avea un consum mare de energie electrică și astfel veți putea să folosiți aparatul ori de câte ori veți avea nevoie fără să vă faceți griji de factura de la energia electrică. Telecomanda seriei Whirlpool AMD 025 Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, este foarte utilă datorită faptului că veți putea efectua setările de temperature direct din locul în care vă aflați fără a fi necesar să vă deplasați. Greutatea unității exterioare este de 29 de kg, dimensiunile sunt de 715 x 482 x 240mm, zgomotul produse este de 65 db iar acesta dispune de un cablu de alimentare de 1.2 m.

Aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 025 Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simț, HEPA, Display LED, Auto Restart, Dezumidificare, este un produs electrocasnic extrem de necesar care deține calități deosebite prin care zilele dumneavoastră de vară vor devein o plăcere, fără a mai fi necesar să suportați căldura istoviroare. Prețul extraordinar de accesibil, vă va permite cu ușurință să-l achiziționați și astfel acest produs poate fi o alegerea foarte inspirată pentru confortul familiei dumneavoastră.

sfatuitor

Aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 025 Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simț, HEPA, Display LED, Auto Restart, Dezumidificare, este un produs de uz casnic foarte necesar pentru orice familie, mai ales pe perioada anotimpului estival, când de foarte multe ori căldura foarte mare devine un factor deranjant pentru membrii familiei dumneavoastră, Firma Whirlpool, produce aparate de aer condiționat la standarde foarte ridicate, oferind calități superioare ale acestora, rezistență ...
9.5 Scor Total
Whirlpool AMD 025 - O alegere corecta

Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 025 Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, HEPA, Display LED, Auto Restart, Dezumidificare

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.36 (24 votes)
Whirlpool AMD 025 Aparat de aer conditionat

Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, HEPA, Display LED, Auto Restart, Dezumidificare

Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns