Whirlpool AWE 55711 R – Masina de spalat rufe cu incarcare verticala

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Whirlpool AWE 55711 R, 5.5 kg, 1100 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs electrocasnic de marcă lansat pe piață cu scopul de a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor.Firma Whirlpool aduce acum câteva sisteme și tehnologii total noi, care vă vor ușura foarte mult munca și vor reduce considerabil consumul de energie al mașinii de spălat.Tehnologia modernă Al Șaselea simț, va face acum să aveți rezultate excepționale de spălare, vă va oferi ușurință în utilizarea mașinii și vă va oferi economii semnificative în ceea ce privește consumul de apă și de energie electrică.Tehnologia inovatoare Clean+  este un ciclu special, multifazic, care vă va oferi rezultate îmbunătățite de spălare.

Whirlpool AWE 55711 RSeria Whirlpool AWE 55711 R, are un tip de încărcare verticală, o capacitate de încărcare de 5.5 kg, are o viteză de centrifugare de 1100 rpm și se află în categoria energetică A++ , având un consum energetic de 0.82 kwh, fapt care nu vă va crea probleme la factura de la energia electrică.Funcțiile pe care mașina le are sunt: sistemul de detectare spumă și funcția de control a balansului.Consumul mediu anula de apă pe care mașina de spalat rufe Whirlpool AWE 55711 R  îl are este de 8000 litri, zgomotul produs în timpul centrifugării este de 74 db, iar în timpul spălării mașina emite un zgomot de 59 db, dimensiunile mașinii sunt de 90 x 40 x 60 cm iar greutatea totală este de 58 kg.

Tamburul mașinii este fabricat din oțel inoxidabil, materialul din care este făcută cuva este polipropilena, iar volumul tamburului este de 42 de litri.Programele de care dispune seria Whirlpool AWE 55711 R, sunt: Program rapid, Program prespălare, Program EcoBumbac, Program baby, Program delicate, Program Jeans, Program sintetice și Program lână.

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Whirlpool AWE 55711 R, 5.5 kg, 1100 RPM, Clasa A++, Alb, este produsul ideal care va mulțumi în totalitate necesitățile dumneavoastră în materie de spălat rufe.Cu un design foarte elegant care vă va permite să îi găsiți locul în casa dumneavoastră foarte ușor și cu un preț foarte rezonabil oricui, această mașină ar trebui să fie nelipsită din casa dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Whirlpool AWE 55711 R, 5.5 kg, 1100 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs electrocasnic de marcă lansat pe piață cu scopul de a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor.Firma Whirlpool aduce acum câteva sisteme și tehnologii total noi, care vă vor ușura foarte mult munca și vor reduce considerabil consumul de energie al mașinii de spălat.Tehnologia modernă Al Șaselea simț, va face acum să aveți rezultate excepționale de spălare, vă va ...
9 Scor Total
Whirlpool AWE 55711 R - O alegere foarte buna

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool AWE 55711 R, 5.5 kg, 1100 RPM, Clasa A++, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.26 (23 votes)
Whirlpool AWE 55711 R Masina de spalat rufe

6th Sense, 5.5 kg, 1100 RPM, Clasa A++, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde Corina Tudor iunie 18, 2015 at 10:08 pm

    Noi am cumparat whirlpool AWE 55711 R pentru ca nu prea am spatiu de depozitare si se pare ca am facut o alegere buna. Este destul de silentioasa, iar cuva de 5.5 kg este ok pentru ce am eu nevoie.

Lasa un raspuns