Whirlpool AWE 6516 – Masina de spalat rufe cu incarcare verticala

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe încărcare Verticală Whirlpool AWE 6516, 1000 rpm, 5 kg, A+, LED, Alb, este un produs fabricat de binecunoscuta firmă Whirlpool care impresionează prin calitățile de excepție pe care le-au dat tuturor produselor  electrocasnice pe care acest brand le fabrică. Clasa de eficiență energetică în care se încadrează seria Whirlpool AWE 6516 este A+ având un consum energetic redus și extrem de bun astfel încât să puteți folosi mașina de spălat fără a plăti foarte mulți bani la factura de la energia electrică.Aceasta are un tip de încărcare vertical fapt ce va permite incorporarea mașinii într-un spațiu mai redus, are un tip de afișaj LED și o capacitate de încărcare de 5 kg.Consumul de apă al unui program standard este de 45 litri iar consumul la energie electrică este de 0.85 kwh, de asemenea greutatea totală a mașinii de spălat este de 58 kg.

Whirlpool AWE 6516Dimenisunile mașinii sunt de 90x 40x 60cm, nivelul de zgomot din timpul spălării este de 62 db iar în timpul centrifugării de 76 db, metrialul din care este făcută cuva este polipropilena, iar materialul din care este făcut tamburul mașinii este inoxul inoxidabil lucru care va oferi mașinii o rezistență foarte mare în timp.Funcțiile de care dispune seria mașinilor Whirlpool AWE 6516, sunt existența unui selector de centrifugare asta însemnând că inainte de a selecta programul dorit puteți selecta și viteza de centrifugare a hainelor, de asemenea mașina are un sistem de detectare spumă și beneficiază de afișarea informațiilor referitoare la timpul rămas din programul pentru spălat.

Programele de care beneficiază această mașină de spălat haine sunt absolut necesare dar totodată extrem de benefice și anume: Program rapid, Program prespălare, Program Zilnic 40 grade, Program bumbac, Program lână, Program sintetice, Program centrifugare delicată, Program consum redus energie, Program clătire intensivă, Program delicate, și Program spălare manuală.

Mașina de spălat rufe încărcare Verticală Whirlpool AWE 6516, 1000 rpm, 5 kg, A+, LED, Alb, , este un produs de marcă extrem de căutat datorită funcțiilor multiple, datorită programelor care vor facilita spălarea hainelor dumneavoastră și a familiei, de asemenea prețul extrem de accesibil și design-ul elegant vor face ca această mașină să devină o achiziție de perspectivă pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe încărcare Verticală Whirlpool AWE 6516, 1000 rpm, 5 kg, A+, LED, Alb, este un produs fabricat de binecunoscuta firmă Whirlpool care impresionează prin calitățile de excepție pe care le-au dat tuturor produselor  electrocasnice pe care acest brand le fabrică. Clasa de eficiență energetică în care se încadrează seria Whirlpool AWE 6516 este A+ având un consum energetic redus și extrem de bun astfel încât să puteți folosi mașina de spălat fără a plăti foarte mulți bani la ...
8.5 Scor Total
Whirlpool AWE 6516 - O alegere corecta

Masina de spalat Incarcare Verticala Whirlpool AWE 6516, 1000 rpm, 5 kg, A+, LED, Alb

Review
8.5
Evaluare Vizitatori: 4.53 (19 votes)
Whirlpool AWE 6516 Masina de spalat rufe

Incarcarcare verticala, 1000 rpm, 5 kg, A+, LED, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns