Whirlpool AWO/C 7540 – Masina de spalat rufe cu incarcare frontala

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe cu încărcare frontală 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 7540, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb, este un produs electrocasnic pe care orice familie și-ar dori să îl aibă în casă, datorită calităților deosebite dar și a prețului foarte bun și accesibil oricărui buzunar pe care îl are.Firma Whirlpool este deja foarte cunoscută pe piața mondială prin produsele electrocasnice pe care le fabrică și le oferă spre vânzare în magazinele de specialitate din întreaga lume. Programele speciale 6th Sense Coulours pe care mașina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 7540 ni le oferă acționează acum în funcție de culoarea setată indiferent de țesătura din care sunt făcute hainele și anume: hainele de culori închise vor fi protejate de decolorare, hainele din culori deschise sunt protejate de transferul culorilor de la una la cealaltă iar programul mixt va face în așa fel încât să puteți spăla rufe care au culori combinate.

Whirlpool AWO-C 7540Programul de 15 minute pe care mașina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 7540 îl deține va face acum posibiliă curățarea hainelor dumneavoastră într-un timp mai scurt , fiind creat în special pentru hainele foarte puțin murdare, astfel dumneavoastră veți economisi și apă dar și energie electrică.Aceasta are tip de încărcare frontală, are un tip de afișaj LCD, are o putere de centrifugare de 1400 rpm, iar capacitatea de încărcare a acesteia este de 7 kg.Clasa de eficiență energetică A+++, vă va face să economisiți la bugetul familiei dumneavoastră, datorită unui consum mai mic de energie și implicit o facură la curent mult mai mică.

Programele de care dispune mașina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 7540 sunt: Program rapid 15 min, Program prespălare, Program bumbac, Program lână, Program sintetice, Program ușor de călcat, Program colorate, Program consum redus energie, Program clătire intensivă, Program delicate, Program Mix și Program spălare manuală. Dimenisunile mașinii sunt de 84.5 x 59.5 x 45 cm, nivelul de zgomot din timpul spălării este de 59 db iar în timpul centrifugării de 75 db, materialul din care este făcută cuva este polipropilena, iar materialul din care este făcut tamburul mașinii este oțelul inoxidabil care va oferi o rezistență foarte mare în timp a mașinii.

Mașina de spălat rufe cu încărcare frontală 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 7540, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb, are un design deosebit și fiind un model pe culoare albă cu ușurință veți putea să îi găsiți un loc în bucătăria sau baia dumneavoastră.Prin funcțiile și programele deosebite pe care le deține, dar și datorită prețului rezonabil și foarte accesibil, această mașină este achiziția ideală pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe cu încărcare frontală 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 7540, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb, este un produs electrocasnic pe care orice familie și-ar dori să îl aibă în casă, datorită calităților deosebite dar și a prețului foarte bun și accesibil oricărui buzunar pe care îl are.Firma Whirlpool este deja foarte cunoscută pe piața mondială prin produsele electrocasnice pe care le fabrică și le oferă spre vânzare în magazinele de specialitate din întreaga lume. ...
9 Scor Total
Whirlpool AWO/C 7540 - O alegere ideala

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 7540, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 3.8 (37 votes)
Whirlpool AWO/C 7540 Masina de spalat rufe

6th Sense Colours, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns