Whirlpool AWO/C60100 – Masina de spalat rufe cu incarcare frontala

sfatuitor b1
Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb, este un produs fabricat de binecunoscuta firmă Whirlpool care impresionează prin calitățile de excepție pe care le au dat tuturor produselor  electrocasnice fabricate de acest brand.Clasa de eficiență energetică în care se încadrează seria Whirlpool AWO/C60100, este A++ având un consum energetic redus și extrem de bun astfel încât să puteți folosi mașina de spălat fără a plăti foarte mulți bani la factura de la energia electrică.Aceasta are un tip de încărcare frontal, un tip de afișaj LED și o capacitate de încărcare de 6 kg.

Whirlpool AWO-C60100Programul special SuperEco va reduce consumul energetic de până la 40%, chiar și cand în mașină aveți o încărcare completă.Programul Zilnic este creat special pentru a satisface nevoile zilnice, spălând rufe din bumbac combinate cu rufe sintetice la o temperatură de 40 de grade în doar 60 de minute.Consumul standard de apă în cadrul unui program este de 49 de litri, iar consumul energetic în cadrul unui program standard este de 0.79 kwh. Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100  deține de asemenea câteva funcții speciale cum ar fi: Sistemul de echilibrare al încărcăturii, Selector de centrifugare, Sistem de detectare spumă, Funcța reset, Informații display care arată etapa de spălare și etapa de centrifugare, și nu în ultimul rând posibilitatea programării întârziate.

Dimenisunile mașinii sunt de 84.5 x 59.5 x 52 cm, nivelul de zgomot din timpul spălării este de 59 db iar în timpul centrifugării de 74 db, metrialul din care este făcută cuva este polipropilena, iar materialul din care este făcut tamburul mașinii este inoxul inoxidabil care va oferi o rezistență foarte mare în timp a mașinii.Alte programe specifice seriei Whirlpool AWO/C60100  sunt: Program rapid 30 min. Program prespălare, Program bumbac, Program lână,Program usor de călcat, Program consum redus energie, Program clătire intensivă, și Program spălare manuală.

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb, este un produs de marcă extrem de căutat datorită funcțiilor multiple, datorită programelor care vor facilita spălarea hainelor dumneavoastră și a familiei, de asemenea prețul extrem de accesibil și design-ul elegant vor face ca această mașină să devină o achiziție de perspectivă pentru dumneavoastră.
sfatuitor

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb, este un produs fabricat de binecunoscuta firmă Whirlpool care impresionează prin calitățile de excepție pe care le au dat tuturor produselor  electrocasnice fabricate de acest brand.Clasa de eficiență energetică în care se încadrează seria Whirlpool AWO/C60100, este A++ având un consum energetic redus și extrem de bun astfel încât să puteți folosi mașina de spălat fără a plăti foarte mulți bani la factura de la ...
9 Scor Total
Whirlpool AWO/C60100 - O alegerea excelenta

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.52 (20 votes)
Whirlpool AWO/C60100 Masina de spalat rufe

1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns