Whirlpool AWOC5122 – Masina de spalat rufe cu incarcare frontala

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWOC5122, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A+, este un produs  al brandului Whirlpool, care impresionează prin calități, funcții și programe deosebite. Are un tip de încărcare frontal, asta însemnând că hainele vor fi introduse în mașină prin partea din față a acesteia, are o capacitate de încărcare de 5 kg este de culoare albă, ceea ce va face să se potrivească foarte bine în baia sau în bucătăria dumneavoastră și are o putere de centrifugare de 1200 rpm. Clasa energetică a mașinii este A+, una foarte bună, care vă va ajuta să economisiți la bugetul personal, deoarece mașina consumă foarte puțin, iar la sfârșitul lunii facture de la energia electrică nu va constitui o problemă.

Whirlpool AWOC5122Dimenisunile mașinii sunt de 84.5 x 59.5 x 52 cm, nivelul de zgomot din timpul spălării este de 59 db iar în timpul centrifugării de 75 db, greutatea totală a mașinii este de 72 kg, metrialul din care este făcută cuva este polipropilena, iar materialul din care este făcut tamburul mașinii este inoxul inoxidabil care va oferi o rezistență foarte mare în timp a mașinii. Alte programe specifice seriei Whirlpool AWOC5122 sunt: Program rapid 30 min. Programul de stoarcere rapidă, Program bumbac, Program lână, Program pentru haine delicate și Programul pentru hainele sintetice.

În ceea ce privește funcțiile mașinii de spalat Whirlpool AWOC5122, aceasta dispune de funcția Eco ball care va face ca dumneavoastră să economisiți din detergentul necesar pentru un program setat la spălarea unei încărcături de haine, deține funcția de detectare a spumei, și funcția de pornire și de oprire a mașinii de spălat.

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWOC5122, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A+ vă oferă acum posibilitatea utilizării unor programe mult mai scurte astfel veți economisi și timp dar și energie, are o culoare pe care o puteți asorta cu orice design al bucătăriei sau al băii dumneavoastră, are un preț extrem de accesibil, care nu vă va împiedica să o achiziționați și va oferi o calitate și o curățare superioară a hainelor dumneavoastră ca și cum acestea ar fi noi. Pentru cei care își doresc o mașină de spălat nouă, bună și rezistentă aceasta este alegerea potrivită pentru casa și familia dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWOC5122, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A+, este un produs  al brandului Whirlpool, care impresionează prin calități, funcții și programe deosebite. Are un tip de încărcare frontal, asta însemnând că hainele vor fi introduse în mașină prin partea din față a acesteia, are o capacitate de încărcare de 5 kg este de culoare albă, ceea ce va face să se potrivească foarte bine în baia sau în bucătăria dumneavoastră și are o putere de centrifugare de 1200 rpm. Clasa ...
9 Scor Total
Whirlpool AWOC5122 - O alegere execelenta

Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC5122, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A+, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.54 (21 votes)
Whirlpool AWOC5122 Masina de spalat rufe

5 kg, 1200 RPM, Clasa A+, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns