Whirlpool AWS 61012 – Masina de spalat rufe slim

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61012, 1000 RPM, 6 Kg, Clasa A++, 45 cm , Alb, este un produs de marcă al firmei Whirlpool care fabrică mașini de spălat din ce în ce mai capabile și rezistente, având calități și funcții extraordinare tocmai pentru a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor. Whirlpool AWS 61012, este A++ având un consum energetic redus și extrem de bun astfel încât să puteți folosi mașina de spălat fără a plăti foarte mulți bani la factura de la energia electrică.Aceasta are un tip de încărcare frontal, un tip de afișaj LED și o capacitate de încărcare de 6 kg. Tehnologia modernă Al Șaselea simț, va face acum să aveți rezultate excepționale de spălare, vă va oferi ușurință în utilizarea mașinii și vă va oferi economii semnificative în ceea ce privește consumul de apă și de energie electrică.

Whirlpool AWS 61012Tehnologia inovatoare Clean+  este un ciclu special, multifazic, care vă va oferi rezultate îmbunătățite de spălare.Viteza de centrifugare a mașinii este de 1000 rpm, modelul slim, vă va permite incorporarea mașinei dumneavoastră într-un spațiu mai îngust sau mai mic. Dimenisunile mașinii de spălat rufe sunt de 84.5 x 59.5 x 45 cm, nivelul de zgomot din timpul spălării este de 59 db iar în timpul centrifugării de 75 db, materialul din care este făcută cuva este polipropilena, iar materialul din care este făcut tamburul mașinii este oțelul inoxidabil care va oferi o rezistență foarte mare în timp a mașinii.

Programele de care dispune mașina de spălat rufe Whirlpool AWS 61012, sunt: Program rapid, Program prespălare, Program Jeans, Program clătire intensivă, Program delicate, Program spălare manuală, Program sintetice și Program lână.Funcțiile de care aceasta dispune sunt existența unui sistem de detectare a spumei și posibilitatea programării întârziată a ciclului de spălat.

Mașina de spălat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61012, 1000 RPM, 6 Kg, Clasa A++, 45 cm , Alb, este un produs extrem de bun, de rezistent, cu calități de spălare superioare, cu un preț foarte bun și rezonabil care vă va oferi satisfacții de viitor fiind o achiziție care nu ar trebui să lipsească din casa dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61012, 1000 RPM, 6 Kg, Clasa A++, 45 cm , Alb, este un produs de marcă al firmei Whirlpool care fabrică mașini de spălat din ce în ce mai capabile și rezistente, având calități și funcții extraordinare tocmai pentru a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor. Whirlpool AWS 61012, este A++ având un consum energetic redus și extrem de bun astfel încât să puteți folosi mașina de spălat fără a plăti foarte mulți bani la factura de la ...
9 Scor Total
Whirlpool AWS 61012 - O alegere execelenta

Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61012, 1000 RPM, 6 Kg, Clasa A++, 45 cm , Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.5 (22 votes)
Whirlpool AWS 61012 Masina de spalat rufe

SLIM, 6th Sense, 1000 RPM, 6 Kg, Clasa A++, 45 cm , Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns