Whirlpool AWS 61212 – Masina de spalat rufe slim

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212, 1200 RPM, 6 Kg, Clasa A++, 45 cm , Alb, este un produs de marcă al firmei Whirlpool care fabrică mașini de spălat din ce în ce mai capabile și rezistente, având calități și funcții extraordinare. Whirlpool AWS 61212, beneficiază de un tip de încărcare frontală, are o capacitate de încărcare de 6 kg, un tip de afișaj LED, o viteză de centrifugare de 1200 rpm și este un model slim, fapt ce vă va permite incorporarea mașinei dumneavoastră într-un spațiu mai îngust sau mai mic. Programul rapid(30 minute) de care aceasta dispune va face acum posibiliă curățarea hainelor dumneavoastră într-un timp mai scurt , fiind creat în special pentru hainele foarte puțin murdare, astfel dumneavoastră veți economisi și apă dar și energie electrică.

Whirlpool AWS 61212Tehnologia modernă a seriei Whirlpool AWS 61212, Al Șaselea simț, va face acum să aveți rezultate excepționale de spălare, vă va oferi ușurință în utilizarea mașinii și vă va oferi economii semnificative în ceea ce privește consumul de apă și de energie electrică.Tehnologia inovatoare Clean+  este un ciclu special, multifazic, care vă va oferi rezultate îmbunătățite de spălare.Dimenisunile mașinii de spălat rufe sunt de 84.5 x 59.5 x 45 cm, nivelul de zgomot din timpul spălării este de 59 db iar în timpul centrifugării de 75 db, materialul din care este făcută cuva este polipropilena, iar materialul din care este făcut tamburul mașinii este oțelul inoxidabil care va oferi o rezistență foarte mare în timp a mașinii. Clasa energetică a mașinii este A++, una foarte bună, care vă va ajuta să economisiți la bugetul personal, deoarece mașina consumă foarte puțin, iar la sfârșitul lunii factura de la energia electrică nu va constitui o problemă.

Funcțiile special e precum programarea întârziată și cea a detectării surplusului de spumă, vor face acum ca ciclul de spălat haine să se desfășoare în cele mai bune și calitative condiții. Programele de care dispune mașina de spălat rufe Whirlpool AWS 61212 sunt: Program rapid, Program prespălare, Program Jeans, Program clătire intensivă, Program delicate, Program spălare manuală, Program sintetice și Program lână.

Mașina de spălat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212, 1200 RPM, 6 Kg, Clasa A++, 45 cm are un preț deosebit de bun și accesibil, dispune de calități excepționale care fac acest produs să fie o achiziție de viitor pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212, 1200 RPM, 6 Kg, Clasa A++, 45 cm , Alb, este un produs de marcă al firmei Whirlpool care fabrică mașini de spălat din ce în ce mai capabile și rezistente, având calități și funcții extraordinare. Whirlpool AWS 61212, beneficiază de un tip de încărcare frontală, are o capacitate de încărcare de 6 kg, un tip de afișaj LED, o viteză de centrifugare de 1200 rpm și este un model slim, fapt ce vă va permite incorporarea mașinei ...
9 Scor Total
Whirlpool AWS 61212 - O alegere corecta

Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212, 1200 RPM, 6 Kg, Clasa A++, 45 cm , Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.26 (25 votes)
Whirlpool AWS 61212 Masina de spalat rufe

Slim, 6th Sense, 1200 RPM, 6 Kg, Clasa A++, 45 cm , Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde Ileana Buica iunie 23, 2015 at 7:54 pm

    In doua saptamani cat a trecut de cand am cumparat whirlpool aws 61212 pot spune ca m-am obisnuit cu programele. Eu am ales-o pentru ca este slim si ocupa putin spatiu, dar se pare ca nu am gresit nici ca performanta. Sper sa ma tina la fel si in continuare.

Lasa un raspuns