Whirlpool WBE3411A+W – Combina frigorifica

sfatuitor b1

Combina frigorifică Whirlpool WBE3411A+W, 338 l, Congelator XXL 113 l, Clasa A+, H 189.5 cm, Alb, este un produs extrem de bun, din gama produselor electrocasnice de la Whirlpool. Acest brand de renume mondial  este foarte cunoscut și  fabrică produse electrocasnice din ce în ce mai bune și mai performante tocmai pentru a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor din întreaga lume. La o primă vedere această combină frigorifică de culoare albă, are un design foarte rafinat și elegant fapt ce va da o notă de eleganță și rafinament bucătăriei dumneavoastră.

Whirlpool WBE3411A+W

Clasa energetică A+ a seriei Whirlpool WBE3411A+W  va face ca acesta să consume acum cu 25% mai puțin, vă va ajuta să economisiți la factura de la energia electrică și nu vă va face să vă preocupați pentru factura de la energia electrică.Congelatorul combinei frigorifice este compus din trei compartimente, are un sistem de dezghețare manuală și capacitatea de congelare a acestuia este de 4.5 kg/24h.Nivelul de zgomot al combinei frigorifice este unul foarte redus, de numai 39 db, astfel zgomotul emis de aceasta nu vă va deranja absolut deloc .

Greutatea combinei frigorifice este de 63 kg, dimensiunile sunt de 189.5 x 59.5 x 64 cm, ușile sunt ireversibile cu mâner incorporabil, de asemenea în interior dispunem de sistemul de iluminare interioară.Frigiderul combinei frigorifice, are patru rafturi fabricate din sticlă, de asemenea pe ușa acestuia se află trei suporturi, în partea de jos a frigiderului se află un compartiment pentru fructe și legume, iar în partea superioară se află un suport pentru ouă.Volumul congelatorului este de 113 litri, volumul frigiderului este de 225 litri, volumul total este 338 de litri, iar consumul energetic anual este de 199.3 kwh/an. Design-ul deosebit de frumos și de atrăgător al modelului  Whirlpool WBE3411A+W, va da bucătăriei dumneavoastră un aspec t deosebit de plăcut și de frumos.

Combina frigorifică Whirlpool WBE3411A+W, 338 l, Congelator XXL 113 l, Clasa A+, H 189.5 cm, Alb, are un preț extraordinar de accesibil și de mic având în vedere raportul calitate preț, de asemenea  consumul mic de energie electrică și calitățile deosebite ale acestui produs, totodată spațiul foarte generos al acestuia, îl fac să fie un produs care ar trebui să fie nelipsit din bucătăria dumneavoastră.

sfatuitor

Combina frigorifică Whirlpool WBE3411A+W, 338 l, Congelator XXL 113 l, Clasa A+, H 189.5 cm, Alb, este un produs extrem de bun, din gama produselor electrocasnice de la Whirlpool. Acest brand de renume mondial  este foarte cunoscut și  fabrică produse electrocasnice din ce în ce mai bune și mai performante tocmai pentru a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor din întreaga lume. La o primă vedere această combină frigorifică de culoare albă, are un design foarte rafinat și ...
9 Scor Total
Whirlpool WBE3411A+W - O alegere corecta

Combina frigorifica Whirlpool WBE3411A+W, 338 l, Congelator XXL 113 l, Clasa A+, H 189.5 cm, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.53 (24 votes)
Whirlpool WBE3411A+W Combina Frigorifica

Capacitate 338 l, Congelator XXL 113 l, Clasa A+, H 189.5 cm, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns