Whirlpool WTLS 70912 – Masina de spalat rufe cu incarcare verticala

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Whirlpool WTLS 70912 6th Sense Colours, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display Smart, Soft Opening, Alb, este un produs  al brandului Whirlpool, care impresionează prin calități, funcții și programe deosebite. Firma Whirlpool este foarte cunoscută pe piața electrocasnicelor prin multitudinea de produse extrem de bune și de rezistente pe care le fabrică.

Whirlpool WTLS 70912Aceasta are un tip de încărcare verticală fapt ce va permite incorporarea mașinii într-un spațiu mai redus, are un tip de afișaj LCD o capacitate de încărcare de 7 kg și o viteză de centrifugare de 1200 rpm. Clasa energetică a mașinii este A+++, una foarte bună, care vă va ajuta să economisiți la bugetul personal, deoarece mașina consumă foarte puțin, iar la sfârșitul lunii factura de la energia electrică nu va constitui o problemă.

Programul de 15 minute va face acum posibiliă curățarea hainelor dumneavoastră într-un timp mai scurt , fiind creat în special pentru hainele foarte puțin murdare, astfel dumneavoastră veți economisi și apă dar și energie electrică. Tehnologia modernă a seriei Whirlpool WTLS 70912  Al Șaselea simț, va face acum să aveți rezultate excepționale de spălare, vă va oferi ușurință în utilizarea mașinii și vă va oferi economii semnificative în ceea ce privește consumul de apă și de energie electrică.

Funcțiile pe care mașina Whirlpool WTLS 70912  le are sunt: sistemul de siguranță împotriva copiilor, sistemul de programare intârziată și sistemul de soft opening tambur cu deschidere  în sus .Consumul mediu anula de apă pe care mașina îl are este de 8000 litri, zgomotul produs în timpul centrifugării este de 76 db, iar în timpul spălării mașina emite un zgomot de 59 db, dimensiunile mașinii sunt de 90 x 40 x 60 cm tamburul mașinii este fabricat din oțel inoxidabil, materialul din care este făcută cuva este polipropilena, iar volumul tamburului este de 42 de litri. Programele de care dispune seria Whirlpool WTLS 70912  sunt: Program rapid, Program Bumbac, Program clătire intensivă, Program delicate, Program spălare manuală, Program Mix, Program sintetice și Program lână.

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Whirlpool WTLS 70912 6th Sense Colours, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display Smart, Soft Opening, Alb, este un produs extrem de eficient și util, la un preț foarte mic, cu un design care vă va permite să poziționați mașina atât în baie cât și în bucătărie.Cu o gamă largă și variată de programe și funcții aceasta este o achiziție necesară și de perspectivă pentru casa și familia dumneavoastră. Daca nu te-ai hotarat inca ce masina de spalat rufe sa cumperi, iti recomandam si verfici ce masini de spalat sunt la promotii acum.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Whirlpool WTLS 70912 6th Sense Colours, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display Smart, Soft Opening, Alb, este un produs  al brandului Whirlpool, care impresionează prin calități, funcții și programe deosebite. Firma Whirlpool este foarte cunoscută pe piața electrocasnicelor prin multitudinea de produse extrem de bune și de rezistente pe care le fabrică. Aceasta are un tip de încărcare verticală fapt ce va permite incorporarea mașinii într-un ...
9 Scor Total
Whirlpool WTLS 70912 - O alegere foarte buna

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool WTLS 70912 6th Sense Colours, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display Smart, Soft Opening, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 3.85 (34 votes)
Whirlpool WTLS 70912 Masina de spalat rufe

6th Sense Colours, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display Smart, Soft Opening, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde Garcon iulie 15, 2015 at 6:53 pm

    eu am luat masina de spalat Whirlpool WTLS 70912 acum 2 luni. ca punct slab ar fi zgomotul produs in timpul stoarcerii. in rest nimic de reprosat.

Lasa un raspuns