Whirlpool WTLS60910 – Masina de spalat rufe cu incarcare verticala

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Whirlpool WTLS60910 6th Sense Colours, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs fabricat de binecunoscuta firmă Whirlpool care impresionează prin calitățile de excepție pe care le-au dat tuturor produselor  electrocasnice pe care acest brand le fabrică. Sistemul vertical de încărcare al acesteia vă va facilita foarte mult poziționarea mașinii chiar și în spații mai înguste, iar clasa de eficiență energetică în care se află A++ vă va ajuta să economisiți la bugetul familiei deoarece consumul energetic al mașinii este unul mic.

Whirlpool WTLS60910Tehnologia specială 6th Sense Colours, va acționa în timpul spălării în funcție de culorile pe care le au haine dumneavoastră și anume: hainele de culori închise vor fi protejate împotriva decolorării, hainele de culori deschise vor fi spălate în așa fel încât să nu se transfere culorile de la una la alta, iar programul mixt va optimiza spălarea la mixtul de rufe. Programul de 15 minute al seriei Whirlpool WTLS60910 va face acum posibiliă curățarea hainelor dumneavoastră într-un timp mai scurt , fiind creat în special pentru hainele foarte puțin murdare, astfel dumneavoastră veți economisi și apă dar și energie electrică.

Mașina de spalat rufe Whirlpool WTLS60910 are un tip de încărcare verticală, are un tip de afișaj LCD, are o putere de centrifugare de 100 rpm, iar capacitatea de încărcare a acesteia este de 6 kg. Dimenisunile mașinii de spalat rufe Whirlpool WTLS60910 sunt de 90 x 40x 90cm, nivelul de zgomot din timpul spălării este de 59 db iar în timpul centrifugării de 75 db, materialul din care este făcută cuva este polipropilena, iar materialul din care este făcut tamburul mașinii este inoxul inoxidabil care va oferi o rezistență foarte mare în timp a mașinii. Programele de care dispune mașina sunt: Program rapid 15 min, Program prespălare, Program bumbac, Program sintetice, Program colorate, Program clătire intensivă, Program delicate, Program Mix Program spălare manuală, Super Eco și Aqua Eco.

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Whirlpool WTLS60910 6th Sense Colours, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb, va satisface în totalitate toate așteptările dumneavoastră în materie de spălat haine, oferind acestora aceeiași prospețime ca și cum ar fi noi.Prețul foarte accesibil și bun având în vedere raportul calitate preț va face ca această mașină de spălat să fie o achiziție care nu ar trebui să lipsească din casa dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Whirlpool WTLS60910 6th Sense Colours, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs fabricat de binecunoscuta firmă Whirlpool care impresionează prin calitățile de excepție pe care le-au dat tuturor produselor  electrocasnice pe care acest brand le fabrică. Sistemul vertical de încărcare al acesteia vă va facilita foarte mult poziționarea mașinii chiar și în spații mai înguste, iar clasa de eficiență energetică în care se află A++ vă va ajuta ...
9 Scor Total
Whirlpool WTLS60910 - O alegere foarte buna

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool WTLS60910 6th Sense Colours, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.54 (21 votes)
Whirlpool WTLS60910 Masina de spalat rufe

6th Sense Colours, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde steff21 iulie 21, 2015 at 10:07 am

    Eu o am de aprox o luna si cenu imi place mie la masina de spalat Whirlpool WTLS60910 este ca la finalul spalarii ramane putina apa in comp pentru detergent.

Lasa un raspuns