Zanussi ZOB442X – Cuptor Incorporabil Electric din Inox

sfatuitor b1Cuptorul incorporabil Zanussi ZOB442X, Electric, 3 Functii, Grill, Clasa A, Inox, este un produs foarte căutat și cumpărat mai ales datorită funcțiilor sale extrem de utile dar și datorită prețului care permite oricui să-și achiziționeze un cuptor incorporabil și totodată foarte rezistent. Daca nu esti hotarat inca ce cuptor sa iti cumperi, iti recomandam sa verifici review-urile cuptoarelor de facute de http://cuptoare.ro-ieftine.ro . Firma Zanussi este cunoscută prin produsele electrocasnice foarte durabile și puternice pe care le produce și le propune pieței de electrocasnice din întreaga lume.

Cuptorul Zanussi ZOB442X beneficiază de câteva calități pe care ar trebui să le știți înaite de al achiziționa, tocmai pentru a conștientiza utilitatea reală a acestuia în bucătăria dumneavoastră și anume: acesta are un sistem de ventilație care menține uniformă căldura în întreg spațiul cuptorului, fapt ce va face să nu mai întoarceți mâncarea pentru că aceasta se va găti omogen pe ambele părți; cuptorul are un sistem de oprire automat care va face ca acesta să se oprească atunci când mâncarea dumneavoastră este gata, de asemenea cu opțiunea grill, cuptorul dumneavoastră va reuși să rumenească mult mai bine pâinea pentru micul dejun , totodată veți putea pregăti kebab și veți putea coace legumele.

Zanussi ZOB442XAcum nu va mai fi nevoie să frecați depunerile lăsate de alimente deoarece interiorul cuptorului Zanussi ZOB442X este din email ceea ce vă va permite să-l curățați și să-l ștergeți mult mai ușor. Acesta are alimentare electrică,  are o capacitate de 60 de litri, afișajul este LCD iar controlul acestuia este mecanic.  Zgomotul pe care îl produce este nesemnificativ fiind de doar 47 dB, astfel punerea acestuia în funcțiune nu va deranja niciun membru al familiei. Materialul din care este făcut este inoxul, dimensiunile sunt de 59 x 59.4 x 56 cm iar puterea acestuia este de 1875 W.  Cuptorul se află în clasa energetică A, ceea ce ne indică faptul că are un consum energetic mic și nu va fi nevoie să ne preocupăm pentru factura de la energia electrică.

Alte funcții ale cuptorului Zanussi ZOB442X sunt: Timer-ul care este electronic, beneficiază de încălzire inferioară și încălzire superioară lucru care va face ca mâncarea dumneavoastră să se gătească uniform de asemenea prăjituile gătite în acest cuptor vor fi un deliciu, iar acesta mai deține un sistem de iluminare interioară  care vă va permite să supravegheați preparatul dumneavoastră fără a fi necesar să deschideți ușa cuptorului.

Cuptorul incorporabil Zanussi ZOB442X, Electric, 3 Functii, Grill, Clasa A, se remarcă printr-un design deosebit, modern care se poate asorta cu orice culoare a mobilei de bucătărie. Are un preț mic, și potrivit pentru oricare dintre dumneavoastră care vă doriți să achiziționați un cuptor pentru a vă permită gătirea unor preparate de top.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Zanussi ZOB442X, Electric, 3 Functii, Grill, Clasa A, Inox, este un produs foarte căutat și cumpărat mai ales datorită funcțiilor sale extrem de utile dar și datorită prețului care permite oricui să-și achiziționeze un cuptor incorporabil și totodată foarte rezistent. Daca nu esti hotarat inca ce cuptor sa iti cumperi, iti recomandam sa verifici review-urile cuptoarelor de facute de http://cuptoare.ro-ieftine.ro . Firma Zanussi este cunoscută prin produsele electrocasnice ...
9 Scor Total
Zanussi ZOB442X - Alegerea ideala

Cuptor incorporabil Zanussi ZOB442X, Electric, 3 Functii, Grill, Clasa A, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 3.27 (50 votes)
Zanussi ZOB442X Cuptor Electric Incorporabil

3 Functii, Grill, Clasa A, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns